SIMA mobilizează lumea agricolă - Revista Ferma
2 minute de citit

SIMA mobilizează lumea agricolă

SONDAJ DE OPINIE SIMA

Pentru a marca centenarul expoziției,SIMAlansează primul său sondaj de opinie pentru a reflecta asupra agriculturii viitorului – următorii 100 de ani. Scopul sondajului este de a le permite fermierilor să se exprime și de a afla ce cred ei despre viitorul agriculturii.

Sunt abordate 5 teme principale:

1. Viitorul sectorului agricol și noile provocări cu care se confruntă

2. Noile tehnologii în lumea agriculturii

3. Agricultura ecologică

4. Diversificarea exploatațiilor agricole

5. Diversificarea profesiilor

sima_2019.jpg_b 

SIMA FARMING AWARDS

În parteneriat cu AXEMA și rețeaua NUFFIELD International,SIMAlansează premiileSIMAFarming Awards. Scopul acestui concurs este de a distinge inițiativele și practicile agricole inovatoare ale agricultorilor francezi și europeni. Nominalizații pentru „SIMAFarming Awards” vor fi anunțați în cadrul „Zilei de presăSIMA” din 27 septembrie, iar premiile vor fi acordate în prima zi aSIMA, 6 noiembrie 2022.

AGRICULTURA DE MÂINE, LA SIMA

SIMAva oferi fiecărui fermier care răspunde sondajului câte 2 invitații pentru expoziție, precum şi acces la întâlniri exclusive cu lideri din industrie. Cu ajutorul răspunsurilor colectate,SIMAva elabora o „carte albă” pe tema „agricultura de mâine”. Această carte va face apel la un grup de experți pentru a contribui cu viziunea lor asupra subiectului.

Click AICI şi completează chestionarul disponibil în limba franceză.

 

pagină realizată de GHEORGHE GHIŞE

 

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →