3 minute de citit

Sigma – dealerul Massey Ferguson în România

Astfel continuă colaborarea de succes a ambelor grupuri, care a început în partea de sud-est, est și nord-est a României, la data de 9 august 2021.

 

Rețea de distribuție solidă


Această franciză nouă face parte din strategia Massey Ferguson de a îmbunătăți experiența utilizatorilor finali și de a consolida puterea și calitatea rețelei globale de distribuție, având scopul de a impulsiona atât satisfacția clienților, cât și cota de piață.

Frederic Moreau – Brand Business Manager, Massey Ferguson Distributor Markets pentru Europa Centrală și de Vest – consideră că ”Saracakis Group of Companies” și-a construit o reputație solidă pe teritoriile sale, bazându-se pe calitatea serviciilor oferite, a parteneriatelor de încredere și a asistenței complete destinate clienților Massey Ferguson.

 Foto 1 Sigma_b

”Această ultimă mișcare din România este parte a planului strategic pe 5 ani «Growing Together» al MF, pentru a oferi clienților MF servicii de distribuție remarcabile.” – FREDERIC MOREAU,  Brand Business Manager – Massey Ferguson Distributor Markets


Servicii de vânzare și post-vânzare


Sigma CVM România este responsabilă cu vânzările și post-vânzările pentru întreaga linie de produse Massey Ferguson – tractoare, combine, prese de balotat, echipamente pentru culturi furajere și de manipulare a materialelor – pe întreg teritoriul României. „Suntem încântați că după o perioadă atât de scurtă de când am început operațiunea în sud-estul, estul și nord-estul României, am fost desemnați distribuitor unic pentru prestigioasa marcă Massey Ferguson, pe întreg teritoriul României,” a declarat Artemios Kotsiras (foto), director general Sigma România.

 Foto 2 Sigma Artemios Kotsiras_b


Reprezentanțe noi la Cluj și Timișoara


„Această extindere a afacerii coincide cu aniversarea de 100 de ani a Saracakis Group of Companies și foarte curând vom fi reprezentați în două noi orașe din România, Cluj și Timișoara. Dorim să acoperim o arie cât mai vastă a necesităților fermierilor și să le oferim servicii de calitate, promptitudine, suport tehnic solid și consultanță specializată, dar și să fim lideri de piață”, a declarat Artemios Kotsiras.

 

PACHETUL MF Services


Massey Ferguson a anunțat un set de servicii de asistență pentru clienți, pentru a facilita achiziționarea și întreținerea echipamentelor. Pachetul ”MF Services” include finanțare și garanții extinse, alături de service, tehnologii pentru agricultura de precizie și piese originale MF.

 

un articol de

SIGMA CVM ROMANIA

mai multe pe această temă www.saracakis.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →