Sigma CVM România, parteneriat cu Amazone pentru dezvoltarea agriculturii românești - Revista Ferma
5 minute de citit

Sigma CVM România, parteneriat cu Amazone pentru dezvoltarea agriculturii românești

 

Sigma CVM România, parteneriat cu Amazone cu agriculturii românești
Sigma CVM România, parteneriat cu Amazone cu agriculturii românești

Sigma CVM România, filială a Grupului de Companii Saracakis, și un jucător de frunte în sectorul utilajelor agricole, anunță cu mândrie parteneriatul cu Amazone, o companie de familie cu o existență de 140 de ani și o tradiție de excelență în producerea de echipamente agricole. Această colaborare reprezintă un nou prag pentru ambele companii.

Fondată în 1883 de către domnul Heinrich Dreyer în Gaste, Germania, Amazone și-a menținut în mod constant principiile fondatoare adaptându-se provocărilor în evoluție ale peisajului agricol. Astăzi, cu patru generații la conducerea companiei, Amazone se afirmă ca un exemplu de inovație, durabilitate și succes internațional. Călătoria companiei a început cu viziunea fondatorului său: „Trebuie să ieșim în lume!” – o deviză care răsună și astăzi în operațiunile sale.

Angajamentul neobosit al Amazone pentru progres se reflectă în creșterea sa continua, în ciuda provocărilor precum schimbările climatice, responsabilitatea socială și transformarea practicilor agricole. Peste 80% din producția companiei este exportată la nivel global printr-o rețea de peste 70 de importatori, consolidându-și astfel amprenta și influența globală. Numai în 2021, Amazone a raportat o cifră de afaceri remarcabilă de 655 de milioane de euro, o mărturie a devotamentului său pentru excelență.

Parteneriatul dintre Sigma CVM România și Amazone combină expertiza și valorile lor pentru a aduce schimbări pozitive în peisajul pieței utilajelor agricole, vizând zona de vest si sud vest a României. Sigma CVM România, filială a prestigiosului Grup de Companii Saracakis, împărtășește aceleași obiective pentru calitate, inovație și satisfacția clientului. Această colaborare deschide noi posibilități și soluții care vor aborda nevoile în continuă evoluție ale fermierilor și vor contribui la progresul agriculturii durabile.

Artemios Kotsiras, Director General al Sigma CVM România, și-a exprimat entuziasmul în legătură cu acest parteneriat, declarând: „Suntem încântați să ne asociem cu Amazone, un pionier în industria agricolă. Această colaborare se aliniază perfect cu valorile noastre fundamentale și cu angajamentul nostru de a oferi soluții de ultimă generație clienților noștri. Ne propunem să creăm un viitor mai productiv pentru fermierii din România, respectând deviza noastră „Susținem fermierii români”.”

Gama cuprinzătoare de produse oferite de Amazone, care include echipamente de lucrări ale solului, semănători, distribuitoare de îngrășăminte și echipamente de protecție a culturilor, va fi integrată cu abordarea centrată pe client și cunoștințele extinse din industrie ale Sigma CVM România. Această integrare va rezulta într-o ofertă de produse care aduce împreună tehnologia de vârf și soluții practice pentru a îmbunătăți productivitatea agricolă și sustenabilitatea mediului.

Valorile Amazone, inovația și impactul său global, combinate cu dedicarea Sigma CVM România pentru excelență, pregătesc terenul pentru o colaborare care va ajuta fermierii să depășească provocările și să prospere într-o lume în continuă schimbare.

Despre Sigma CVM România

Sigma CVM România este lider în furnizarea de soluții agricole dedicat să ajute fermierii să-și mărească productivitatea și eficiența utilizând produse și servicii inovatoare pe piața românească.

De la înființarea sa în București, Sigma CVM România – unicul importator al mărcilor Massey Ferguson, Siloking, Irriland în întreaga țară – are 150 de angajați în 11 locații și a atins o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro în 2022, după doar un an și jumătate de prezență pe piață.

Despre Grupul de Companii Saracakis

Lider în ecosistemul de afaceri grecesc de aproape un secol, Grupul de Companii Saracakis este distribuitor exclusiv al unei game foarte largi de produse auto și de utilaje ale brandurilor de renume mondial.

Fondată în 1922 și încă condusă de familia fondatoare, este o organizație energică ce își propune să continue să susțină clienții privați, corporativi și guvernamentali. Grupul este prezent atât în țara de origine, Grecia, cât și în România, Bulgaria și Cipru.

Grupul reprezintă toate mărcile cu profesionalism și entuziasm, respectând valorile lor în avantajul reciproc. Grupul are responsabilitatea de a adapta și aplica standardele internaționale ale acestora în piețele în care este prezent, atât prin operațiunile de vânzare cu amănuntul, cât și prin dealerii independenți, constant supervizați. Compania este organizată în entități distincte de afaceri, respectând întotdeauna și promovând individualitatea fiecărei mărci.

Grupul îsi propune să depășească așteptările clienților, oferind soluții și îngrijire post-vânzare necesare pe tot parcursul ciclului de viață al produsului, oferind clienților o experiență deosebită și de înaltă calitate. ( comunicat Sigma CVM România )

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →