3 minute de citit

Sigma CVM, distribuitor Irriland în România

Sigma CVM România – membră a grupului de companii Saracakis, este bucuroasă să anunțe că a fost numită distribuitor național pentru produsele Irriland în România.

Irriland Logo-_b

30 De Ani De Prezență Pe Piața Mondială


Irriland – www.irriland.it – este un producător italian cu distribuție la nivel mondial a produselor sale și cu mai mult de 30 de ani de prezență pe piață. Portofoliul său de produse include tamburi de irigație cu furtun rigid, motopompe și rampe de irigare. Ceea ce oferă Irriland pieței este rezultatul muncii fără compromis și al pasiunii unei companii care a avut întotdeauna ca scop perfecționarea, pentru a crea o gamă de produse unice în lume în termeni de siguranță, calitate și fiabilitate totală.

„Suntem încântați să oferim fermierilor din România cea mai recentă tehnologie în irigare și să-i ajutăm să-și crească productivitatea și eficiența”, a afirmat Artemios Kotsiras, Director General al Sigma CVM România.

La rândul său, Diego Maione, Export Manager al Irriland, a declarat că „suntem siguri că produsele noastre vor fi bine primite în România și abia așteptăm să lucrăm cu Sigma CVM România pentru a ajuta fermierii din România să depășească provocările secetei”.

Kotsiras Artemios - Sigma Romania_b

”Această colaborare cu Irriland sporește valoarea portofoliului nostru și ne va permite să venim cu soluții în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.” – ARTEMIOS KOTSIRAS, Director General al Sigma CVM România


ALEGEREA IMEDIATĂ A FERMIERILOR ROMÂNI


Sigma CVM România este un furnizor de top de soluții agricole angajat să ajute fermierii să-și crească productivitatea și eficiența prin intermediul produselor și serviciilor inovatoare pe care le oferă pe piața din România. „Această colaborare este un alt pas al SIGMA CVM România pe drumul său de a fi alegerea imediată a fermierilor români pentru orice tip de soluții agricole de care au nevoie”, a menționat Petre Gherghe, Manager de Vânzări Soluții Agricole.

 

CIFRELE SUCCESULUI


  • De la stabilirea sediului său în București, Sigma CVM România – unicul importator Massey Ferguson, Siloking, Giant, Topcon din țară – are 145 de angajați în 11 locații și a atins un volum de afaceri de 45 de milioane de euro în 2022, după doar un an și jumătate de prezență pe piață.
  • Grupul de companii Saracakis (www.saracakis.gr) face parte din peisajul de afaceri din Grecia de peste un secol și deține statutul de distribuitor exclusiv pentru o gamă largă de mărci internaționale în industria auto. Grupul a atins cifre cheie pentru 2022: 230 milioane euro cifră de afaceri: 550 de angajați, 350 de locații (proprii și închiriate) în retail.

Branduri internaționale reprezentate: 20 (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu și altele).

Sigla SIGMA Romania-_b

 

un articol de

CARMEN DUMITRAȘCU

Sigma Romania

mai multe pe această temă www.saracakis.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →