3 minute de citit

Service de încredere pentru utilajele tale agricole în Cluj și în București

Riscați defecțiuni mai grave și bani aruncați pe fereastră. În zilele noastre, specialiștii adevărați sunt greu de găsit, iar încrederea este esențială. Tocmai de aceea, UTILBEN, o companie cu peste 15 ani de experiență în domeniul utilajelor și 100 de angajați profesioniști, a investit anul trecut 2 milioane de euro în inovație și dezvoltare.

Imagine reprezentativa-_b

O parte din acești bani au mers către deschiderea sucursalelor de service din Cluj și București, precum și pentru achiziția de mașini specializate în intervenție service la sediul clientului. Creșterea capacității de service pentru echipamente agricole a atras noi profesioniști în domeniu, iar echipa UTILBEN reunește acum mecanici cu experiență și tehnicieni de top. 

SERVICE UTILBEN--01_b

UTILBEN este o companie care caută să depășească așteptările clienților din domeniul agricol și să devină un partener pe termen lung al fermierilor români. Tocmai de aceea, compania a investit masiv în zona de service și furnizare de piese, astfel încât un client care a cumpărat un utilaj de la UTILBEN să beneficieze de tot suportul companiei și după achiziție.

Dezvoltarea serviciilor postvânzare s-a tradus prin mărirea capacității de service. UTILBEN a deschis două sedii de service în București și în localitatea clujeană Baciu și a crescut flota de mașini de intervenție service. Acum, sunt 10 astfel de unități mobile care pot interveni oriunde în țară în maximum 48 de ore de la semnalarea unei defecțiuni sau necesitatea unei revizii sau punere în funcțiune.  

SERVICE UTILBEN--02_b

UTILBEN repară o gamă largă de utilaje agricole: tractoare, remorci, încărcătoare frontale, încărcătoare telescopice, miniîncărcătoare frontale. Totodată, beneficiați de servicii specializate de pregătire a utilajelor pentru sezonul agricol. Echipa de service a UTILBEN include tehnicieni profesioniști, cu o vastă experiență în domeniul reparațiilor de utilaje agricole.

La cele două sedii UTILBEN Service din județul Cluj și din București, vă așteaptă dotări performante de service, aparatură specializată și, pentru un efort minim din partea dumneavoastră, piese de schimb pe stoc. Totul a fost gândit astfel încât clientul să nu mai aibă nicio bătaie de cap din momentul în care tractorul, încărcătorul sau orice alt utilaj agricol a ajuns în service-ul UTILBEN.  

SERVICE UTILBEN--03_b 

Sediul de service din județul Cluj le stă la dispoziție tuturor clienților din zona Transilvaniei și nu numai, la adresa: localitatea Baciu, strada Transilvaniei, numărul 446. Sediul a fost inaugurat anul trecut în prezența clienților, furnizorilor și partenerilor de afaceri ai companiei clujene, iar Ruben Marian, CEO-ul UTILBEN mărturisea:

„De acum înainte, clienții UTILBEN vor găsi în localitatea clujeană Baciu un service modern, mecanici profesioniști, atașamente și piese multi-brand și vor beneficia de consultanță de specialitate. Serviciile postvânzare au câștigat teren în România, iar compania UTILBEN a investit puternic în infrastructura de service, precum și în aducerea celor mai experimentați tehnicieni în domeniul echipamentelor agricole. Tocmai de aceea, sediul UTILBEN din localitatea clujeană Baciu este un reper pentru clienții care au nevoie de reparații rapide, făcute de profesioniști, într-un cadru elitist.” 

SERVICE UTILBEN--04_b

 

UTILBEN nu se va opri aici, iar planurile pe termen lung includ dezvoltarea la nivel național și, desigur, internațional.

 Logo UTILBEN-_b

 

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →