S-a stins din viaţă dr. Bernard Krone - Revista Ferma
2 minute de citit

S-a stins din viaţă dr. Bernard Krone

Trecerea sa în nefiinţă nu este deplânsă doar de familia şi rudele sale, precum şi de cei peste 7.000 de angajaţi, ci şi de întreaga industrie de inginerie agricolă şi de industria europeană a vehiculelor comerciale, pe care pasionatul antreprenor le-a modelat în mod decisiv pe parcursul vieţii.

Dr.Bernard.Krone_bDr. Bernard Krone a fost considerat un vizionar de acţiune, motto-ul său de viaţă fiind inspirat de filozoful Dante Alighieri: „Unul aşteaptă ca vremurile să se schimbe, celălalt le apucă şi acţionează”. Iar el a acţionat, firesc. A dezvoltat continuu compania şi a luat decizii inovatoare pentru diversificarea afacerii. Pe lângă intrarea în sectorul vehiculelor comerciale, a adoptat tehnologia autopropulsată în ingineria agricolă şi a specializat compania Krone în tehnologia de recoltare a furajelor. El a modelat astfel grupul corporativ de-a lungul mai multor decenii, a dezvoltat produse şi a stabilit cursul înainte de a se retrage oficial din afacerea operaţională în 2010, când a predat cârma fiului său, Bernard Krone.

Odată cu aranjarea timpurie a succesiunii companiei, el a demonstrat încă o dată viziunea antreprenorială. Krone senior şi-a sfătuit fiul să „rămână mereu fierarul din Emsland”, ca străbunicul, bunicul şi tatăl tău!

„Chiar dacă decesul dr. Bernard Krone lasă o tăietură profundă în sufletul companiei, valorile transmise de nativul din Emsland, cu o vedere lungă, dar cu picioarele pe pământ, formează baza succesului durabil al companiei până în prezent. Onestitate, fiabilitate, sinceritate – aceştia sunt termeni prin care mulţi îl descriu plini de stimă. Întotdeauna a fost important pentru el să fie un model şi să trăiască activ acest rol. Familia, întreaga conducere a companiei şi toţi angajaţii îşi vor continua munca vieţii cu angajament pentru generaţiile viitoare”, se precizează în comunicatul grupului german.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →