2 minute de citit

Rostselmash a intrat în liga mare

Rostselmash-RSM-3000-DT_bFoarte popular în Rusia şi spaţiul ex-sovietic, Rostselmash a împrumutat practic tehnologia Delta Track de pe tractoarele Versatile, brandul canadian la care ruşii deţin 80% din acţiuni, şi a implementat-o pe seria RSM 3000 lansată în urmă cu doi ani. Noile tractoare vor fi echipate cu motoare Cummins de 15 litri şi transmisie de tip Powershift cu 16 trepte de viteze înainte şi 4 trepte înapoi.

Seria RSM 3000 DT cuprinde trei modele de tractoare, cu puteri între 492 CP şi 583 CP – vârful de gamă (RSM 3575 DT) va fi cel mai puternic tractor construit vreodată în Rusia. Echiparea standard include o priză de putere de 1.000 rpm şi o pompă hidraulică cu un debit de 208 litri pe minut. Datorită şenilelor în forma literei greceşti delta, tractoarele au o stabilitate foarte bună pe sol (fără a pune o presiune mare) în ciuda gabaritului şi oferă performanţe bune în aplicaţiile care necesită multă putere.

O nouă unitate de producţie

Pentru a ţine pasul cu cererea tot mai mare de tractoare pe pieţele în care este prezentă, Rostselmash a demarat construcţia unei noi fabrici în apropierea principalei uzine de la Rostov-pe-Don, care ar urma să fie dată în funcţiune la sfârşitul anului viitor sau cel mai târziu la începutul lui 2023. Noua unitate de producţie se întinde pe o suprafaţă de 62.000 metri pătraţi şi ar trebui să ajungă la o capacitate de producţie de 5.000 de tractoare pe an.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →