2 minute de citit

Rodica DILGANU: 2019 a fost un an încărcat şi cu bune, şi cu grele

sotii-Dilganu_b

Rodica DILGANU: „Anul 2019 a fost unul încărcat şi cu bune, şi cu grele. Am avut un început de an mai greoi, dar pe parcurs s-a dovedit unul cu multe realizări, cu clienţi noi, dar şi vechi care şi-au mai colorat casa cu alte piese de mobilier pictat, realizate în atelierul #dindragostepentrulemnpictat. Numărul lor a crescut faţă de anii anteriori şi ne dorim să fie în creştere şi pe viitor. Am ajuns aproape în toate colţurile ţării cu obiectele meşteşugite cu drag şi am colorat case din Statele Unite: California şi Michigan, Belgia, Norvegia, Israel. Noi piese pline de culoare şi de farmec tradiţional au ajuns astfel pe întreg teritoriul României şi în străinătate şi ne bucurăm de aceste noi locuri colorate cu lucrările noastre.

Avem multe aprecieri şi oameni care ne transmit mesaje de susţinere şi de prietenie, iar în semn de promovare şi apreciere am apărut şi pe posturile naţionale de televiziune, precum şi în presa scrisă naţională, printre care şi în revista Ferma.

Ne dorim ca pentru anul 2020 să avem sănătate şi putere de muncă, să putem ajunge să colorăm cât mai multe case. Avem nevoie de susţinere din partea presei şi a televiziunilor, singurele care sprijină meşteşugurile şi meşteşugarii şi obiectele cu parfum tradiţional create de noi, întrucât autorităţile locale şi naţionale nu apreciază şi nu sprijină acest domeniu”.

An nou cu sănătate şi bucurii!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →