Remorci bune la curtea oricărui fermier - Revista Ferma
3 minute de citit

Remorci bune la curtea oricărui fermier

Remorci de la Mecanica Ceahlau_b

Realizate în colaborare cu italienii de la Bellucci & Rossini, echipamentele îndeplinesc cu real succes necesarul cerințelor zilnice și sunt potrivite tuturor nevoilor agriculturii moderne.

Gama de remorci agricole este adaptată la nevoile individuale ale fermierului român, fiind caracterizată prin fiabilitate, eficiență, întreținere ușoară și un excelent raport calitate-preț.

 

5 modele constructive disponibile

Proiectate pentru transportul produselor agricole, precum cereale, porumb, cartofi, sfeclă roșie, baloți de paie și multe altele, remorcile agricole din portofoliul Mecanica Ceahlău sunt compatibile pentru toate tipurile de tractoare și sunt clasificate în mai multe categorii:

1. Remorci mono-ax cu rabatare spate mecanică sau hidraulică și capacitate de încărcare cuprinsă între 2 și 8 tone.

2.Remorci basculabile pe 3 părți cu 1, 2 sau 3 axe și capacitate de încărcare cuprinsă între 4 și 20 tone. Pentru sporirea capacității de încărcare și obținerea unei productivități ridicate, pe obloanele remorcilor se pot monta extensii.

3. Remorci tandem cu capacitate de încărcare cuprinsă între 10 și 18 tone.

4. Remorci cu 2 axe și platforma fixă, având capacitate de încărcare cuprinsă între 3 și 14 tone.

5. Remorci cu 1 și 2 axe pentru împrăștiat gunoi de grajd, cu suport vertical și capacitate de încărcare cuprinsă între 3 și 20 tone.

 

Rezistente la uzură

 

Construcția remorcilor îmbină cele mai noi tehnologii de fabricare, iar punctele de sudură sunt realizate calitativ și cu precizie mărită. Rezultatul obținut conferă durabilitate în timp și șanse minime de apariție a ruginii.

La toate categoriile de remorci, pereții laterali prezintă balamale realizate din oțel rezistent la uzură, podeaua utilizată pentru platformă poate avea grosimea configurabilă de 3 sau 5 mm iar tipul de frânare poate fi mecanică, pneumatică sau hidraulică.

 

Ce accesorii poți alege?

 

Toate remorcile se pot accesoriza în funcție de nevoi, cu: scară, prelată, cutie cu scule, cârlig de remorcare, roată de rezervă cu suport și apărători de noroi.

Mecanica Ceahlău crede în construirea unei relații reciproc avantajoase cu toți clienții, oferindu-le produse de calitate, servicii receptive și livrare rapidă în cel mai scurt timp.

Remorca Mecanica Ceahlău_b

Dacă sunteți în căutarea unei remorci agricole de calitate, Mecanica Ceahlău are soluția perfectă. Sunt disponibile direct din stoc în configurație standard sau în cel mai scurt timp varianta configurată în funcție de nevoile fiecărui fermier.

 

Avantaj client Mecanica Ceahlău:

• Transport gratuit, punere în funcțiune;

• Intervenție service în 48-72 ore.

• Pe lângă acestea, clienții Mecanica Ceahlău au acces rapid la o selecție completă de piese de schimb pentru toată gama de remorci.

 

Indeciși încă? Aveți nevoie de mai multe detalii despre un anumit produs, vreți să aflați avantajele acestuia? Atunci, Mecanica Ceahlău este soluția. Contactați-ne și reprezentanții noștri de vânzări vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

 

un articol realizat de MECANICA CEAHLĂU

mai multe pe această temă www.mecanicaceahlau.ro       

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →