Puya se alătură campaniei FERMA Media Grup: CUMPĂRAŢI PRODUSE LOCALE! - Revista Ferma
3 minute de citit

Puya se alătură campaniei FERMA Media Grup: CUMPĂRAŢI PRODUSE LOCALE!

Ne-a scris că demarase un proiect asemănător cu ceva timp în urmă, dar s-a împotmolit în „desişul” producătorilor. „Aş vrea să-i promovez pe cei adevăraţi, pe cei care muncesc la ţară, de la fermă până la piaţă şi cred că voi, Revista Ferma, mă aputeţi ajuta, pentru că aveţi toate sursele şi mijloacele de verificare”, ne-a scris Puya. Aşadar, am decis împreună să continuăm campania printr-o serie de filmuleţe în care raper-ul va prezenta câte un mic producător din fiecare sector. Primul a fost Daniel Crăciunescu, cel care ne-a spus recent că, indiferent de pandemie NU OPRESC LIVRĂRILE la cei 86 de abonaţi, ÎMI RESPECT CLIENŢII!

În perioada asta e important să ne ajutăm între noi, asa că în loc să cumpărăm de la supermarketuri, mai bine susţinem producătorii români. Aşa cum am promis, promovez gratuit branduri româneşti şi azi îl ajut pe Daniel Craciunescu, un producător de lactate din Hunedoara care livrează şi în ţară”, subliniaza Puya în descrierea VIDEO.

 collage-puya_b

Daniel Crăciunescu produce din lapte de vacă:
-lapte dulce,
-lapte covasît,
-brânză telemea
-brânză frământată
-brânză dulce
-brânză maturată
– caş copt
– caş proaspăt
– brânză maturată cu condimente
-smântână extrasă prin centrifugare

Puteţi să comandati de pe pagina lui, Ferma Crăciunescu sau la telefon, la 0765 451 172.

RAFTUL GOL TREBUIE UMPLUT CU PRODUSE AUTOHTONE!
Am lansat de multe ori un apel pentru TINE, CONSUMATORUL român să îţi îndrepţi atenţia spre producţia românească de alimente. Nu doar că vei cumpăra calitate la un preţ rezonabil, dar contribui, prin alegerea ta, la promovarea fermierilor români şi a comunităţii din care faci parte, dar şi la dezvoltarea unui sector care asigură un procent semnificativ din PIB (Produsul Intern Brut). Aflat în faţa raftului gol din supermarket NU UITA că aproape de tine este o piaţă, un magazin al producătorilor, un fermier care TE AŞTEAPTĂ cu brânzeturi, carne, ouă, legume, verdeţuri şi fructe, produse de panificaţie şi conserve de tot felul.

CUMPĂRAŢI PRODUSE LOCALE – o campanie a REVISTEI FERMA

Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar. În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →