Prelucrarea fânului se face cu Enorossi - Revista Ferma
3 minute de citit

Prelucrarea fânului se face cu Enorossi

Imagine reprezentativa Prelucrarea fânului se face cu EnorossiPrelucrarea fânului începe, continuă și se încheie cu Enorossi. Producătorul italian de echipamente agricole este apreciat la nivel mondial datorită soluțiilor pe care le oferă fermierilor în domeniul prelucrării fânului.

Oferta de produse Enorossi include cositori, greble de răvășit și de adunat fânul, prese de balotat și mașini de înfoliat.

Toate echipamentele necesare pentru nutreț

Compania românească UTILBEN are o relație strânsă de colaborare cu producătorul italian Enorossi, cu scopul de a le oferi fermierilor soluții complete în materie de prelucrare a fânului. Mai ales pentru că producătorul Enorossi s-a perfecționat continuu în cei peste 50 de ani de activitate și și-a îmbunătățit echipamentele din portofoliu, aducându-le aproape de perfecțiune.

  • Cositoarea cu tambur Enorossi BT 165 M este un reper în domeniu atunci când vine vorba de tăiat iarba. Acest model este disponibil în două variante de lățimi de lucru, de 165 de centimetri și de 185 de centimetri. Discurile se învârt cu o viteză ridicată, ceea ce garantează obținerea unei tăieturi precise și rapide. Acest aspect face ca Enorossi BT 165 M să facă față cu brio lucrului pe un teren pietros. La capitolul dotări, notăm dispozitivul de prindere în 3 puncte și sistemul opțional de rabatare hidraulică.
  • Grebla de adunat Enorossi 420 EVO PROFI 9 este instrumentul ideal pentru pregătirea fânului. Cele 4 roți pneumatice asigură greblarea perfectă și furaje în stare impecabilă, chiar și pe un teren cu denivelări. Axele în tandem creează o distanță considerabilă între roți, ceea ce contribuie la o stabilitate excelentă în rampă și în pantă. Grebla de adunat Enorossi 420 EVO PROFI 9 vă permite reglarea înălțimii de lucru, astfel încât să obțineți rezultatele pe care vi le doriți.
  • Grebla de adunat de tip soare Enorossi RT9 este special creată pentru terenul plat. Este tractabilă, ceea ce înseamnă că necesită un consum redus de resurse, deci este ieftin de folosit. Desigur, împușcați doi iepuri dintr-un foc, pentru că protejați și mediul înconjurător. Enorossi RT9 este un model care vă asigură un cost redus de întreținere, productivitate sporită și eficiență în muncă. Lățimea de lucru poate fi ajustată mecanic sau, opțional, hidraulic.
  • Presa de balotat Enorossi RB 120 este optimă pentru orice aplicații, atât pentru furaj umed, cât și pentru fân uscat. Acest echipament agricol performant este dotat cu un sistem simplu de alimentare cu materie primă, iar rezultatul este un balot perfect. În dotarea standard, notăm sistemul de lubrifiere automată și setarea densității balotului. Acest produs Enorossi este un reper în materie de componente mecanice premium și rapiditate în execuție.

Logo UTILBEN Prelucrarea fânului se face cu Enorossi

Pentru a descoperi oferta completă de echipamente Enorossi, accesați www.utilben.ro sau contactați un reprezentant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000.

 

un articol de

UTIL BEN

mai multe pe această temă

www.utilben.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →