Prelucrarea fânului începe cu Enorossi - Revista Ferma
3 minute de citit

Prelucrarea fânului începe cu Enorossi

Pornind de la această premisă, compania UTILBEN și-a completat portofoliul cu utilaje și implemente agricole care să răspundă nevoilor fermierilor români, echipamente fabricate de Enorossi, producătorul italian cu o tradiție de 69 de ani în producerea de tehnică agricolă.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi1_b


Modelul italian

Dacă vrei să obții rezultate rapide în orice afacere, se spune că trebuie să urmezi un exemplu de succes și să înveți de la cei mai buni. În cazul nostru, cel mai bun exemplu este fermierul italian. Agricultorii din Italia s-au confruntat cu aceeași situație dificilă ca în România: terenuri inaccesibile și greu de lucrat. Fermierilor le-a fost, le este și le va fi alături producătorul italian Enorossi, care a devenit renumit în toată lumea pentru soluțiile pe care le oferă în sectorul prelucrării fânului: cositori, greble de răvășit, greble de adunat și prese de balotat.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi2_b


Productivitate și simplitate

 

Italia are o lungă și importantă tradiție în fabricarea de echipamente agricole fiabile. Compania Enorossi a fost fondată în 1953, iar, timp de aproape 70 de ani, și-a diversificat portofoliul de implemente agricole, s-a perfecționat și a inovat. Enorossi a crescut din punct de vedere tehnic și și-a câștigat reputația de fabricant de echipamente eficiente în câmpul muncii și, mai ales, rezistente în timp. Producătorul italian pune accent pe productivitate, costuri reduse de întreținere și simplitate în operare.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi3_b


Parteneriat în beneficiul fermierilor

Dovadă a calității produselor Enorossi, producătorul italian a intrat pe piața americană în 1989, iar pe cea canadiană în 1993. Și acestea sunt doar câteva exemple de succes.

UTILBEN este o companie dinamică și vizionară, așa că nu putea rata șansa de a încheia un parteneriat solid cu o companie de talia Enorossi. Colaborarea dintre cele două companii are drept rezultat furnizarea unor echipamente agricole care să satisfacă nevoile fermierilor români, adică soluții tehnice și comerciale optime.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi4_b


Tractoarele Kioti întregesc oferta

În completarea echipamentelor Enorossi de prelucrare a fânului, UTILBEN vă propune tractoarele Kioti. UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură și pomicultură.

 Prelucrarea fanului incepe cu Enorossi5_b


UNDE NE GĂSIȚI?

Pentru oferta completă de echipamente agricole, accesați www.utilben.ro sau contactați un reprezentant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000. În plus, UTILBEN vă pune la dispoziție două sedii de service în București și Cluj, 15 mașini de service pentru intervenție rapidă, tehnicieni experimentați și piese de schimb multi-brand.

Garantia utilajelor fiabile_b

 

un articol de

UTIL BEN

mai multe pe această temă www.utilben.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →