Pregătiri pentru INDAGRA - 250 de firme înscrise, 80% din suprafaţă ocupată - Revista Ferma
3 minute de citit

Pregătiri pentru INDAGRA – 250 de firme înscrise, 80% din suprafaţă ocupată

Interesul firmelor româneşti şi din străinătate creşte de la o ediţie la alta, 250 de companii fiind deja înscrise, ocupând 80% din suprafaţa expoziţională: 9.000 mp în interior şi 14.500 mp la exterior.
Cei care doresc să participe la INDAGRA 2019 pot să-şi rezerve spaţiul până pe 31 mai. Contactaţi organizatorii şi stabiliţi cele mai eficiente soluţii de participare.
La INDAGRA 2019, aveţi posibilitatea să prezentaţi produsele în cadrul unor zone tematice, precum:
• Echipamente şi maşini agricole, silozuri, echipamente pentru viticultură;
• Seminţe, material săditor, îngrăşăminte, sere şi solarii, echipamente pentru irigaţii;
• Echipamente pentru zootehnie, furaje şi nutreţuri combinate.
Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanţi, ofertele acestora şi activităţile conexe din cadrul lui demonstrează potenţialul şi capacitatea producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a creşte performanţele şi profitul în: cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.
În plus, manifestarea oferă posibilitatea de a încheia noi contracte şi parteneriate, reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industrie şi specialiştii din domeniul agricol.

INDAGRA_b

Evenimente conexe
De asemenea, cei pasionaţi de agricultură sunt aşteptaţi la conferinţe şi seminarii organizate în cadrul INDAGRA, pe teme precum: dezvoltarea agriculturii din România prin prisma inovaţiilor, promovarea produselor româneşti pe piaţa internă şi externă, accesul producătorilor români la fondurile europene.
Concomitent cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se vor desfăşura alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate:
• INDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară;
• EXPO DRINK (www.expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere şi alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
• PACK SHOW (www.packshow.ro) – Expoziţie pentru industria ambalajelor.

 

DETALII DE ORGANIZARE
Mai multe informaţii despre INDAGRA 2019 găsiţi pe www.indagra.ro sau contactând organizatorii: https://www.indagra.ro/contact-2/
Cel mai mare şi important eveniment agricol din România, Târgul INDAGRA, organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie din România, se va desfăşura în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, atât în interior, cât şi pe platformele exterioare ale Centrului Expoziţional.
Program de vizitare:
30.10-02.11.2019, între orele 9:00 – 18:00;
03.11.2019, între orele: 9:00 – 16:00.

Un articol publicat în revista Ferma nr. 9/236 (ediţia 15-31 mai 2019)

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →