Ploile nu vor lipsi, în următoarele săptămâni, în cea mai mare parte a țării - Revista Ferma
2 minute de citit

Ploile nu vor lipsi, în următoarele săptămâni, în cea mai mare parte a țării

ploi, timpul probabil, Romania
foto: pexels.com/Lucas Pezeta

Temperaturile medii vor fi mai ridicate, decât de obicei, în următoarea perioadă ( 8 Aprilie – 6 Mai ). Ploile, din fericire, nu vor lipsi în cea mai mare parte a țării, cu excepția acestei săptămâni. 

Săptămâna 8 – 15 Aprilie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Săptămâna 16 – 22 Aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 23 – 29 Aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 30 Aprilie – 6 Mai

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi, în general, deficitar.

Informațiile sunt furnizate de Administrația Națională de Meteorologie.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →