Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare pentru achiziţia de inputuri agricole şi obţinerea unor recolte bogate şi profitabile - Revista Ferma
4 minute de citit

Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare pentru achiziţia de inputuri agricole şi obţinerea unor recolte bogate şi profitabile

patria bank Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare pentru achiziţia de inputuri agricole şi obţinerea unor recolte bogate şi profitabileÎncepând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare pentru achiziţia de inputuri agricole şi obţinerea unor recolte bogate şi profitabile. Prin acest parteneriat, Patria Bank şi Agrii îşi propun ca impreună să faciliteze fermierilor accesul la soluţii de finanţare care să le susţină dezvoltarea sustenabilă şi durabilă.

Oferta de finanţare Patria Bank pentru achiziţia de inputuri agricole de la Agrii vine în întâmpinarea fermierilor cu un model de finanţare flexibil şi scheme de plată adaptate perioadei de recoltare. Cu o perioadă de acordare de maxim 24 luni, fermierii pot opta pentru rambursare în: rate sezoniere, rate lunare egale sau rate lunare personalizate. Garanţiile sunt flexibile şi corelate cu specificul afacerii (BO, FGCR, gaj cultură, utilaje, imobiliare) iar costurile de finanţare sunt preferenţiale.

„Susţinerea agriculturii româneşti este o prioritate în cadrul grupului Patria Bank iar iniţiativa parteneriatului cu Agrii a pornit de la dorinţa noastră comună de a facilita cât mai multor fermieri accesul la soluţii imediate şi adaptate nevoilor acestora. Misiunea noastră este de a le fi cât mai aproape fermierilor, de aceea echipa dedicată, specializată pe segmentul AGRO din Patria Bank, este mereu în mijlocul fermierilor. Ne place să ne numim “bancheri pe teren”, ne întâlnim cu fermierii la ei la fermă şi căutam mereu soluţii pentru aceştia“, a declarat Lavinia Mocanu, Manager Departament Vânzări Agro şi Parteneriate Patria Bank.

„Viziunea noastră despre agricultura din România este că aceasta se va face cu profesionişti pentru profesionişti. Suntem dedicaţi să găsim modalităţi noi prin care fermierul român să fie ajutat să crească nivelul de profesionalizare şi să poată să îşi îmbunătăţească eficienţa la nivel de fermă, paralel cu promovarea unor noi practici agricole, durabile. Nevoile specifice legate de tehnologie, dublate de sprijinul financiar adaptat pentru investiţii şi capital de lucru, vor ajuta fermierul român să crească sustenabil şi să devină competitiv, adăugând valoare prin diversificare. Accesul la finanţare în agricultură este cheia care deschide uşa către inovaţie, modernizare şi valoare adăugată în agricultură”, a declarat Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România

Pentru a accesa oferta de finanţare Patria Bank pentru achiziţia de inputuri agricole de la Agrii, fermierii pot contacta unul dintre reprezentanţii regionali:

Agrii: https://agrii.ro/contact-fermieri/
Patria Bank: agro@patriabank.ro

Despre Patria | www.patriabank.ro
Patria Bank este o bancă românească dedicată creşterii gradului de bancarizare în Romania şi susţinerii antreprenorilor şi afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori Bucureşti, Patria Bank are o prezenţă fizică naţională şi oferă produse şi servicii bancare 100% online tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceştia. Grupul Patria Bank are că acţionar majoritar Fondul de Investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeana de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) şi BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Marii Negre).
Despre Agrii | www.agrii.ro
Agrii România valorifică profesionalismul agronomilor calificaţi pentru a oferi o expertiză şi un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile şi profitabile.
Agrii România are o cultură organizaţională sănătoasă şi puternică, cu o echipă de vânzări numeroasă acoperind toate zonele agricole ale ţării, care împărtăşesc şi cred în valorile fundamentale ale companiei: Inovaţie, Integritate, Comunitate, Parteneriat şi Oameni.
Parteneriatul dintre Agrii Romania şi Patria Bank promovează creditul de capital de lucru, clienţii beneficiind de finanţare în condiţii avantajoase pentru inputurile agricole (Comision de acordare ZERO)

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →