5 minute de citit

Participare NHR Agropartners la Agraria 2019

Un astfel de eveniment este Agraria, expoziţia emblematică, ce se desfăşoară în „inima” Transilvaniei şi care are loc în parc industrial Tetarom III,localitatea Jucu, judeţul Cluj, între 11 şi 14 aprilie.

NHR Agropartners la Agraria_b
Şi pentru că recoltele nu trebuie lăsate la voia întâmplării iar lucrurile e bine să fie planificate din vreme, utilajele care să vă ajute anul acesta trebuie achiziţionate devreme. Pentru că toamna nu se numără doar elevii, ci şi tractoarele de pe câmp, cele ale fermierilor care îşi doresc culturi fertile şi în anul ce urmează. Şi pentru că agricultorii iscusiţi ştiu că după culegerea recoltelor, pentru a valorifica la maximum terenul, acesta trebuie arat, vor căuta cele mai eficiente tractoare. Astfel încât, pământurile lor vor avea timp suficient să acumuleze şi să înglobeze apa, iar substanţele nutritive să fie pe deplin absorbite. Vedetele de la standul NHR Agropartners vor fi şi anul acesta tractoarele Deutz Fahrmodele: 9340 TTV Warrior – de 316 cai putere, 7250 TTV – de 237 cai putere, 6215 – 201 cai putere, 6155& 6140 PowerShift – 149 respectiv 130 cai putere, 5100 G LS – 92 de cai putere, DF 4080E – 75 de cai putere.

NHR Agropartners la Agraria_b
De asemenea, un alt lucru cunoscut care se realizează pe timpul toamnei ţine de îngrijirea semănăturilor. Dezvoltarea propice a culturilor însămânţate toamna se face dacă solului nu îi lipseşte o cantitate importantă de apă, dăunătorii sunt combătuţi, iar semănăturile se fac în condiţii optime, dispunând de cele mai bune utilaje. Astfel de utilaje sunt cele pe caredealerul de utilaje agricole NHR AgroPartners vi le pune la dispoziţie la acest târg, printre care se numără semănătoarea mecanică pentru cereale păioase Poettinger Vitasem 402 ce cuprinde 3 sisteme de semănare pentru toate tipurile de seminţe, combina de cereale Deutz Fahr Seria C 6205 de 230 de cai putere, compactă şi fiabilă.
Iar dacă vă doriţi să tocaţi cât mai eficient resturile vegetale, precum cocenii de porumb, tulpinile de floarea-soarelui, rapiţa sau miriştea de grâu, cu un consum redus de combustibil, tăvălugul de 6 m Dal-bo MiniMax Roller este soluţia optimă pentru dumneavoastră.
Dar până să intrăm în toamnă, agricultorii pricepuţi ştiu că fertilizarea de primăvară deţine un rol cheie în dezvoltarea propice a cerealelor. Prin aplicarea corectă a îngrăşămintelor pentru sol, culturile se pot dubla sau tripla, însă, ca acest lucru să se petreacă, ar trebui să luaţi în calcul şi o maşină de fertilizat Bogballe L1 Plus de 975 litri sau L2W Plus 2050 litri cu calibrator ZURF, o maşină de erbicidat tractată de 3000 l Hardi Navigator Eagle sau un cultivator de primăvară Einboeck Vibrostar 4-390 destinat în special solurilor uşoare, medii şi pietroase.
Iar vara, bogăţiile pământului, cum sunt grâul, secara sau orzul, gata să fie culese, alături de alte cereale, este important să le organizaţi pe baloţi pentru a fi uşor transportate şi depozitate. Astfel, o presă pentru baloţi Deutz Fahr Fixmaster 119 pentru baloţi cilindrici cu diametru de 1,25 m. Şi un încărcător cu braţ telescopic JCB LOADALL 536-60 AGRI ce poate ridica până la 3,6 tone la o înălţime de 6,2 m. v-ar fi de un real ajutor.
Pentru achiziţia de utilaje agricole NHRAgropartners va avea oferte de finanţare atractive şi preţuri promoţionale valabile pe perioada târgului.
Unde găsiţi specialiştii NHR AGROPARTNERS SRL atunci când v-aţi luat un moment de respiro de la muncile câmpului şi vă pregătiţi să staţi puţin la umbră după muncile câmpului de primăvara? Vor fi la standul E1 din cadrul Agraria Transilvania, Parc Industrial Tetarom III Localitatea Jucu, judeţul Cluj, între 11 şi 14 aprilie.
În cadrul expoziţiei, TractorulDeutzFahr 5100 G GS, de 97 cai putere, te aşteaptă pentru a-ţi testa abilităţile în manevrarea tractoarelor în cadrul acţiunii “Tractor şi tractorist”.

NHR Agropartners la Agraria_b

De ce să veniţi? Veţi descoperi soluţii adaptate fermei dumneavoastră, oferite de specialiştii în zootehnie, dar şi demonstraţii cu maşini agricole. Fermierii pot participa la prezentări, lansări de produse, seminare şi conferinţe pe teme agricole şi vor fi expuşi la soluţii inovative mecanizate.
Specialiştii NHR Agropartners vă aşteaptă nerăbdători să daţi mâna pentru ani roditori!

În prezent NHR Agropartners deţine o reţea de 13 filiale care oferă gamă complexă de produse şi servicii: vanzare utilaje agricole şi piese de schimb, ateliere de reparaţii şi echipe mobile de intervenţii, mai mult de 230 de angajati şi în portofoliu mărci de top distribuite exclusiv cum ar fi DEUTZ-FAHR, Poettinger, Hardi, Bogballe, Sfoggia, Einboeck pentru a numi doar câteva dintre acestea. În activitatea NHR Agropartners pilonii de bază îi reprezintă stabilitatea şi sustenabilitatea, respectful faţă de client, încrederea în relaţiile construite, seriozitate şi cu certitudine, perspectiva în viitor.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →