OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA! - Revista Ferma
5 minute de citit

OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA!

5% discount pentru rezervari inainte de 15 iulie 2024!

World Ag Expo 2024 site OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA!

Agenția de turism Eturia lansează în premieră un circuit de tip Business Tour la World Ag Expo, cea mai mare expoziție agricolă anuală din lume.  

Excursia de 11 zile în SUA include, pe lângă participarea la World Ag Expo, și vizite la locuri iconice din Los Angeles și Las Vegas, adresându-se profesioniștilor industriei agro.

World Ag Expo, cea mai mare expoziție agricolă din lume, prezintă tehnologii inovatoare, oportunități de networking și sesiuni educaționale pentru fermieri.

Eturia, prin divizia dedicată clienților business, Eturia pentru Companii, oferă programe de călătorie de tip Incentive Travel în destinații aspiraționale adaptate specificului fiecărei industrii.

O experiență inedită pentru fermierii și specialiștii din industria agricolă

World Ag Expo, aflată la a 59-a ediție, este un eveniment esențial pentru cei din domeniul agricol. Aici vei putea descoperi cele mai recente tehnologii și tendințe, de la echipamente agricole și mașini de lucru până la semințe, fertilizanți și software de gestionare a fermelor.

OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA!

Ediția din februarie 2025 se desfășoară la Tulare, California, și promite să fie mai spectaculoasă ca niciodată, cu peste 100.000 de vizitatori și peste 1.200 de expozanți.

Pe parcursul celor trei zile de expoziție, vei putea participa la peste 90 de seminarii educaționale, demonstrații și ateliere de lucru, care te vor ajuta să-ți dezvolți afacerea și să creezi relații durabile în industrie.

Experiență de business și turism în California 

Turul organizat de Eturia în SUA nu este doar o simplă deplasare la expoziție. Itinerarul include și vizitarea unor puncte de interes agricol, precum o fabrică de prelucrare a laptelui, o cramă, Asociația Cultivatorilor de Migdale și Pepiniera Monrovia.  

Explorarea fermei de migdale într-un tur dedicat îți va da șansa să afli despre tehnicile agricole inovatoare și să descoperi cum se integrează sustenabilitatea în producția de migdale.

Vizitând Pepiniera Monravia, una dintre cele mai mari și mai renumite pepiniere din Statele Unite, vei putea afla despre practicile sustenabile în cultivarea plantelor ornamentale prin folosirea unor metode de producție ecologică.

Pe lângă obiectivul de business al excursiei, vei putea descoperi Los Angeles și Las Vegas, două dintre cele mai importante orașe de pe coasta vestică a Statelor Unite ale Americii. În Los Angeles vei vizita locuri faimoase precum Beverly Hills, zona rezidențială a vedetelor, sau Rodeo Drive, celebra stradă cu magazine de lux. Apoi, vei face o plimbare pe Hollywood Walk of Fame Street (Hollywood Boulevard), strada pe care sunt imortalizate stelele filmului.

SUA Los OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA!

Vei ajunge chiar și în Downtown LA, zona financiară a orașului, atractivă în special pentru zgârie norii impresionanți și cartierul mexican. În Santa Monica, localitate celebră pentru plajele sale, te vei plimba pe Santa Monica Pier, un debarcader istoric care se extinde în Oceanul Pacific și este cunoscut pentru oferta sa diversificată în activități recreative.

Las Vegas este cunoscut pentru numeroasele sale spectacole, de la concerte cu artiști celebri până la producții de teatru și circuri, cum ar fi cele oferite de Cirque du Soleil. 
Las Vegas este cunoscut pentru numeroasele sale spectacole, de la concerte cu artiști celebri până la producții de teatru și circuri, cum ar fi cele oferite de Cirque du Soleil.

Vei descoperi culisele industriei de divertisment americane, colecții de costume și recuzită vizitând Studiourile Warner Bros & Sony Pictures. Aici se găsesc platourile folosite pentru filme și seriale TV faimoase, cum ar fi “Friends” și „The Big Bang Theory.”

La finalul circuitului, te vei bucura de un tur al faimosului oraș Las Vegas.

SUA Los Angeles Echo OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA!

Profită de oportunitatea de a lua parte a World Ag Expo 2025

Dacă ești fermier sau lucrezi în industria agricolă, participarea la World Ag Expo poate reprezenta o  experiență unică de dezvoltare personală.

Cu ajutorul acestui tur organizat de Eturia, vei avea acces la cele mai noi tehnologii agricole și vei putea construi relații valoroase în industrie, într-un mediu profesional și plin de oportunități. În plus, îți vei face amintiri care vor dura o viață din prima ta călătorie de bleisure (business & pleasure).

Prețul de pornire pentru acest circuit cu însoțitor din partea Eturia este de 3.090 euro, valabil pentru un grup de minim 16 persoane. Așadar, dacă îți dorești să trăiești această experiență de tip bleisure, rezervă-ți locul chiar acum! Până pe 15 iulie 2024 beneficiezi de un discount de 5%.  

Contactează echipa corporate Eturia la emailul corporate@eturia.ro sau la numărul de telefon 0319998 și află despre circuitele de tip Business Tour și destinațiile în care poți călătorii pentru a îmbina utilul cu plăcutul. 

Facilități speciale pentru participanți 

Eturia, ca membru al AmCham România, beneficiază de U.S. Business Visa Facilitation Program, care oferă facilități speciale pentru obținerea vizei SUA B1/B2 (business/turism).

Aceasta include programări prioritare și rapide la interviu, simplificând astfel procesul de obținere a vizei pentru participanții la tur.

Beneficiile călătoriilor de inspirație pentru afacere  

  • Te pui la curent cu cele mai noi tehnologii și trenduri din industrie și afli despre o gamă largă de produse și servicii.
  • Descoperi bune practici în domeniu cu ajutorul cărora vei putea dezvolta afacerea care o reprezinți.
  • Identifici utilaje noi pe care le poți achiziționa.
  • Găsești furnizorii de care ai nevoie.

Itineriariul 

Ziua 1     Sosire în Los Angeles

Ziua 2     Tur oraș Los Angeles

Ziua 3     Vizită Warner Bros. Studios & Sony Pictures Studios

                  Transfer Tulare

Ziua 4      Vizita World Ag Expo

Ziua 5      Vizita World Ag Expo

Ziua 6      Vizita World Ag Expo

Ziua 7      Transfer la Las Vegas

Ziua 8      Tur oraș Las Vegas

Ziua 9       Zi liberă Las Vegas

Ziua 10    Plecare din Las Vegas către Amsterdam

Ziua 11    Sosire în București

SUA Las Vegas The Strip Las Vegas OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA!

SUA Los Angeles Universal OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA!

SUA Los OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA! SUA Los Angeles from Hollywood OFERTĂ! Mergi la World Ag Expo în California cu Eturia și poți vizita marile orașe din SUA!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →