2 minute de citit

Nu rataţi Sommet de l’Élevage!

Peste 2.000 de animale, mai mult de 1.500 de expozanți și aproape 100 de mii de vizitatori profesionali sunt așteptați să participe la acest eveniment care reprezintă una dintre cele mai mari expoziții din lume dedicată producției animale.

Recunoscută pentru calitatea animalelor, selectate după valoarea lor genetică ridicată, SOMMET de l’Élevage și-a construit de-a lungul celor 30 de ediţii o solidă reputație internaţională. La ediţia din 2022 manifestarea va găzdui, în competiţie sau în prezentare, peste 70 de rase de bovine de carne, bovine de lapte, oi şi cai.

 

Concursul Naţional Charolaise

Desigur, bovinele de carne se vor afla şi anul acesta în centrul atenţiei, iar cele mai bune 400 de exemplare din rasa Charolaise vor participa la Concursul Național.

Alături de numeroasele rase de animale, la SOMMET va fi prezentată o ofertă completă de soluții destinate tuturor sectoarelor de creștere a animalelor și agriculturii, un hub de afaceri recunoscut (în medie 100 de mii de tranzacții comerciale sunt efectuate în fiecare an pe parcursul evenimentului) şi un forum de informare cu 70 de conferințe și simpozioane. De neratat sunt şi vizitele în ferme, disponibile pentru vizitatorii internaţionali.

Pentru această nouă ediție, organizatorii au ales să plaseze evenimentul sub semnul „atragerii de noi vocații și transmiterii moștenirii ancestrale”, aspecte majore pentru continuitatea generațiilor și viitorul agriculturii franceze.

 

Programul complet al evenimentului este disponibil şi în aplicația MySommet

                                                                                                                                                                                   

 

un articol de

GHEORGHE GHIŞE

Cisteste si...

IMG 0801 S-a deschis AGROMALIM 2023!

S-a deschis AGROMALIM 2023!

Cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării şi-a deschis oficial porţile – AGROMALIM 2023. Ediţia cu numărul 33 […]

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →