3 minute de citit

Noutățile toamnei prezentate de Mecanica Ceahlău

Noutatile toamnei - Mecanica Ceahlau_b

Astfel, la finalul lunii septembrie la ferma Gerb Agri din localitatea Cazasu, Mecanica Ceahlău alături de partenerul său CNH Industrial au prezentat fermierilor invitați la eveniment gama completă de tractoare STEYR, soluțiile agricole de precizie S-Tech, precum și cele mai noi utilaje agricole realizate în concept 100% românesc în fabrica de la Piatra Neamț.

Noutatile toamnei - Mecanica Ceahlau 2_b

 

Care sunt noutățile toamnei prezentate de Mecanica Ceahlău?

 

“Suntem prezenți la eveniment cu toată gama de utilaje realizată integral de echipa Mecanica Ceahlău la fabrică din Piatră Neamț. Astfel, avem utilaje pentru pregătit solul, pentru semănat, întreținerea culturilor, irigat, preșe de balotat și greble pentru adunat fanul. Începând cu această toamnă, am lansat o nouă gama de semănători pneumatice universale – gama TOPAZ. Disponibilă în 2 variante tractate – Topaz 5000 pe 40 de rânduri și lățime de lucru de 5 metri și TOPAZ 6000 pe 48 de rânduri și lățime de lucru de 6 metri, este utilizată pentru semănatul semințelor cu dimensiuni între 2 și 10 mm precum: cereale păioase: grâu, orz, ovăz, secară; semințe mari: porumb, mazăre, fasole, soia; semințe mici:  ierburi, trifoi, răpită”. Dotată cu buncăr de 2000 litri (1200 litri pentru semințe și 600 litri pentru îngrășăminte), are distribuitori de semințe și îngrășăminte tip “cilindru caneluri drepte” și roți de tasare pe brazdar iar adâncimea de lucru se reglează mecanic (cu șurub) și independent din roată de tasare.

Noutatile toamnei - Mecanica Ceahlau 4_b

Ne mândrim cu experiență de peste 100 de ani și suntem preocupați permanent de realizarea de echipamente noi și moderne cât și de modernizarea produselor existente în portofoliul companiei, astfel încât să răspundem constant cerințelor agriculturii din România și nu numai”, a declarat Sorin Molesag, Director General.

Noutatile toamnei - Mecanica Ceahlau 3_b

Pe lângă utilajele care au participat la lucru în teren (scarificatorul ușor HADES 7, plugul CERES 120/4, grapă cu discuri independente MAGNUM 5, semănătoarea pentru plante prăsitoare SAFIR 6), fermierii prezenți la eveniment au avut ocazia să vizioneze mașina de erbicidat PRIMA cu capacitate de 2000 litri și rampe de 18 metri și tamburul de irigat RUBIN 400, lansat de companie anul trecut, mașinile de baloți rotunzi și paralelipipedici gama VEGA, cositoarea cu 5 discuri VELA 200 și grebla cu rotor dublu SPIDER 720 pentru adunat fanul cu depunere centralizată.

Flota de tractoare STEYR prezența la testare a cuprins modele din toată gama de puteri, începând de la 75 CP și până la 300 CP. Modelele Expert CVT, Impuls CVT și Terrus CVT au constituit elementele cheie ale prezentării, fiind cele mai noi modele lansate de producătorul austriac, echipate standard cu transmisia variabilă continuă CVT, care asigură o deplasare continuă și permite turația motorului să funcționeze independent de turația înainte și invers.

Noutatile toamnei - Mecanica Ceahlau 5_b

Mecanică Ceahlău deține în prezent 4 showroom-uri proprii în Piatra Neamț (Neamț), Giarmata (Timiș), Iernut (Mureș) și Brăila, urmând să deschidă în perioada imediat următoare un nou showroom la Lilieci în județul Ialomița.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →