2 minute de citit

Noutățile anului 2022 de la Fendt

La combinele Fendt vor exista modificări doar din punct de vedere al normelor de poluare și al motorizărilor. Nu se schimbă gama de motoare, ci se aliniază la o nouă normă de poluare ce trebuie respectată.

”Se observă, de la finalul anului 2021, o cerere crescută pentru utilaje și tractoare și, în consecință, numărul contractelor de anul trecut, cu livrare anul acesta, a avut o creștere semnificativă față de anul anterior, ceea ce e un lucru bun din punct de vedere al derulării unei achiziții, în ideea în care este nevoie de răbdare în ceea ce privește livrarea unui tractor/utilaj”, spune specialistul MEWI.

 Radu Talpan MEWI_b


O mai bună organizare în programarea unei achiziții

”Dacă până acum fermierii erau obișnuiți să primească un tractor de ieri pe azi, situația actuală, a ceea ce se întâmplă cu producțiile, reprezintă, de fapt, un pas spre o și mai bună organizare. Începând de la fermierul care preconizează nevoia unui nou tractor/utilaj în fermă, până la dealerul care reușește să aibă în comandă sau în stoc utilajele agricole necesare fermierilor. Dacă fermierul va ști din timp că pentru anul viitor va avea nevoie de noi utilaje, este bine să vină să discute despre preț, configurații, disponibilitate, dată de livrare etc. și atunci nu va mai fi nicio grabă.

Deși situația livrărilor pare un impediment la momentul actual, pe viitor cred că va duce la o mai bună organizare”, încheie Radu Tălpan.

 

un articol realizat de MEWI

mai multe pe această temă www.mewi.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →