Noul Quadtrac - mai mare, mai bun, mai puternic! - Revista Ferma
2 minute de citit

Noul Quadtrac – mai mare, mai bun, mai puternic!

Case IH Quadtrac 715 AFS Connect tractor senilat1 Noul Quadtrac - mai mare, mai bun, mai puternic!Îndelung aşteptata lansare a noului tractor Quadtrac de la Case IH s-a produs săptămâna aceasta cu ocazia Farm Progress Show, expoziţia fanion a americanilor, desfăşurată în Decatur, statul Illinois.

Cel mai puternic tractor produs vreodată de Case IH – Quadtrac 715 AFS Connect este este echipat cu noul motor FPT Cursor 16L TST, care alimentează o transmisie Powershift cu 16 trepte de viteze, cu management automat al productivităţii (APM) introdusă anterior pe modelele Steiger/Quadtrac 555, 595 şi 645. Puterea maximă de 778 CP este atinsă la 1.900 rpm şi cuplul maxim de 3.255 Nm la 1.400 rpm. Rezervoarele pot înmagazina un total de 1.968 litri de motorină, cu 11% mai mult decât Quadtrac 645.

Case IH Quadtrac 715 AFS Connect tractor senilat2 Noul Quadtrac - mai mare, mai bun, mai puternic!

La exterior, noul Quadtrac 715 AFS Connect se remarcă printr-un nou design al capotei, mai suplă spre cabină, ceea ce oferă o vizibilitate mai bună pentru operator. Gura de evacuare a fost şi ea reproiectată, la fel şi blocul de lumini LED, iar opţional poate fi integrată un sistem de iluminare de 360 de grade. Cabina este complet suspendată, reducând vibraţiile şi oferind un confort sporit pentru şofer. De asemenea, nivelul de zgomot de la interior este acum mult mai scăzut.

Case IH Quadtrac 715 AFS Connect tractor senilat4 Noul Quadtrac - mai mare, mai bun, mai puternic!

Datorită tehnologiei telematice a sistemelor avansate Case IH – Advanced Farming Systems (AFS Connect), acest tractor are costuri de operare mai mici, o precizie excelentă în ceea ce priveşte poziţionarea şi lucrul în câmp, cu evitarea suprapunerilor, ceea ce în final ar putea însemna creşterea profitabilităţii.

În Europa, noul Quadtrac 715 AFS Connect va fi prezentat în premieră publicului larg în cadrul expoziţiei Agritechnica, care va avea loc în perioada 12-18 noiembrie, la Hanovra (Germania).

Case IH Quadtrac 715 AFS Connect tractor senilat3 Noul Quadtrac - mai mare, mai bun, mai puternic!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →