Noul plug semipurtat Amazone Tyrok 400 Onland - Revista Ferma
2 minute de citit

Noul plug semipurtat Amazone Tyrok 400 Onland

Noul plug semipurtat AMAZONE Tyrok 400 Onland
Noul plug semipurtat AMAZONE Tyrok 400 Onland

Constructorul german a dezvăluit versiunea finală a noului plug reversibil semi-purtat Tyrok 400 pentru arătură Onland (în afara brazdei). Tyrok Onland oferă un grad ridicat de flexibilitate datorită schimbării rapide și convenabile între funcționarea Onland și arătura în brazdă.

Gama Tyrok Onland cuprinde pluguri cu 7, 8 sau 9 brăzdare pentru tractoare de până la 400 CP.

Gabaritul tractorului și tipul de anvelope/şenile determină, printre altele, funcționarea în brazdă sau Onland, în afara brazdei. Noul Tyrok Onland poate fi foarte ușor de convertit la arătura Onland prin simpla acţionare a manetei hidraulică de pe brațul de rotire.

Avantajul major al arăturii efectuate cu Tyrok Onland este reducerea compactării solului, datorită suprafeței mari de contact a anvelopelor late ale tractorului și posibilitatea de a lucra cu o presiune mai mică a anvelopelor.

În plus, exploatarea Onland oferă o linie de tracțiune îmbunătățită datorită tragerii laterale mai mici și o transmisie mai eficientă a puterii. Sistemele de direcție GPS pot fi, de asemenea, utilizate pentru un confort de lucru maxim și pentru trasarea precisă a brazdelor. Ghidarea constantă a adâncimii este asigurată de roata de adâncime din față, care rulează permanent pe solul neprelucrat.

Tyrok Onland este echipat cu noul sistem SmartTurn pentru întoarcerea rapidă la capăt de parcelă şi cormana SpeedBlade ce reduce la minim uzura.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →