2 minute de citit

Noua dimensiune L-5 pentru BKT EARTHMAX SR 51

Seregno (Italia), 10 noiembrie 2021 – BKT a lansat recent o nouă dimensiune pentru anvelopa EARTHMAX SR 51: 875/65 R 29 L-5.

Noua gamă de anvelope din seria 65 este special concepută pentru încărcătoare pe roți care lucrează în condiții dificile, în cariere de roci foarte abrazive și în depozite de deșeuri. Acest lucru este posibil datorită benzii de rulare foarte adânci, cu rezistență la tăiere, de pe L-5 care oferă o protecție excelentă împotriva tăieturilor și a perforațiilor și o durată de viață mai lungă. 

BKT EARTHMAX SR 51_b

EARTHMAX SR 51 are, de asemenea, o protecție suplimentară a pereților laterali pentru tracțiune și durabilitate excepționale. Structura puternică complet din oțel și compușii rezistenți la tăieturi contribuie la îmbunătățirea productivității și a timpului de lucru, prevenind timpii morți din cauza deteriorării anvelopelor. 

Designul cu profil redus și taloanele ranforsate oferă o stabilitate excelentă și duc la o durată de viață mai lungă, în timp ce muchia pătrată expulzează lateral pietrișul și reduce riscul de perforări.

Noua dimensiune 875/65 R 29 L-5 se adaugă la cele existente 17,5 R 25, 20,5 R 25, 23,5 R 25, 29,5 R 29, 35/65 R 29 și 35/65 R 33. Toate acestea sunt dotate cu banda de rulare specială din clasa L-5 cu compus rezistent la tăieturi și sunt dimensiuni foarte populare pentru toate aplicațiile de încărcare, răspunzând nevoilor exigente ale aplicațiilor echipamentelor OTR la nivel global.

EARTHMAX SR 51 este doar una dintre numeroasele anvelope ale gamei EARTHMAX proiectate în mod specific pentru a promova o distribuție mai bună a sarcinii pentru basculante, încărcătoare cu roți, buldozere, autogredere și unele vehicule multifuncționale. Gama este foarte largă și variată, fiind dificil să nu găsiți anvelopa perfectă pentru fiecare aplicație. Gama reunește într-o singură linie peste 20 de anvelope diferite pentru sectorul OTR, care variază în funcție de aplicație, suprafață și utilaj.  Acestea sunt, de asemenea, disponibile în numeroase dimensiuni și variante de compuși.

EARTHMAX este în continuă expansiune și evoluție, iar acest lucru se datorează faptului că fiecare utilizator are nevoi specifice la care BKT intenționează să răspundă.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →