Naomi - cel mai căutat pilot feminin de drone - Revista Ferma
2 minute de citit

Naomi – cel mai căutat pilot feminin de drone

În ultima vreme, angajata companiei ATD Drones a oferit servicii de aplicare aeriană a pesticidelor cu drona DJI pentru mai mult de 165 de acri de plantaţii de agave, cultură considerată comoara naţională în Mexic.

Foto 1 naomi_b

Avantajele aplicării aeriene

  • În comparaţie cu pulverizarea manuală, aplicarea aeriană poate asigura în mod eficient tratamente fitosanitare de o acurateţe mai bună şi într-un timp scurt.
  • Nu numai că se economisesc resursele de apă, dar se previne scurgerea pesticidelor după ce au ajuns pe suprafaţa frunzelor, ceea ce ajută plantele de cultură să absoarbă mai bine soluţia de combatere.
  • În comparaţie cu operaţiunile efectuate la sol, aplicarea aeriană este adaptabilă la condiţiile meteorologice, iar dronele folosite pentru protecţia culturilor au avantaje clare, mai ales după ploaie, când maşinile şi utilajele nu pot fi utilizate.

În majoritatea regiunilor agricole din Mexic, pulverizarea pesticidelor este încă efectuată cu maşini tractate sau manual. Compania ATD Drones speră să încurajeze mai mulţi fermieri mexicani să utiliezeze pe scară largă tratamentele cu dronele pentru protecţia fitosanitară a culturilor agricole. De asemenea, doreşte să promoveze aplicaţiile aeriene și să stimuleze dezvoltarea agricolă cu ajutorul tehnologiei agricole inteligente.

Foto 2 naomi_b

“În fiecare zi acumulez experienţă!”

„Era o profesie complet nouă în urmă cu câţiva ani. Şi nici acum nu există prea mulţi piloţi de drone agricole în Mexic, şi cu atât mai puţin de sex feminin. La început, nu știam prea multe despre plantele de cultură, nici despre dăunătorii lor. Acum învăţ din ce în ce mai mult și acumulez experienţă în fiecare zi. Îmi place foarte mult munca pe care o fac”, declară cu bucurie Naomi Abigail Hermosillo Arias.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →