Mecanica Ceahlău, lansări de utilaje la Agraria - Revista Ferma
3 minute de citit

Mecanica Ceahlău, lansări de utilaje la Agraria

Cu o experiență de peste 100 de ani și cu cel mai extins portofoliu de produse din istoria companiei, Mecanica Ceahlău este unul dintre cei mai importanți producători de mașini agricole din România și reprezintă alegerea optimă pentru fermierii din toată țară, cât și pentru cei de peste hotare. Astăzi, produsele fabricii Mecanica Ceahlău sunt prezente atât în fermele din România, cât și în țări precum Ungaria, Bulgaria, Moldova, Polonia, Italia sau în Africa și Asia. Portofoliul companiei este adaptat permanent nevoilor fermierilor și cuprinde toată gama de utilaje necesare lucrărilor de prelucrare a terenului, semănat, întreținere culturi, irigat, transport cereale. Oferta noastră se adresează tuturor categoriilor de ferme.

 Foto 1 - Mecanica Ceahlău, lansări de utilaje la Agraria_b


Lansări în premieră


Astfel, pe parcursul celor patru zile de târg, la Agraria, pe o suprafață de 500 mp, vizitatorii vor avea ocazia să vadă utilajele reprezentative pentru fiecare gamă din portofoliul companiei, precum și cele mai noi echipamente lansate anul acesta de Mecanica Ceahlău și expuse în premieră în cadrul târgului.

 

Eficiență maximă într-un buget optimizat


Realizate 100% în concept românesc, în fabrica de la Piatra Neamț, noile utilaje beneficiază de un raport înalt de eficiență în teren, într-un buget optimizat.

Pe lângă noile echipamente lansate în premieră, vom expune și plugul CERES cu 4 trupițe, scarificatorul greu MAS 5, grapa cu discuri independente MAGNUM 4 și combinatorul SOLARIS 5, semănătorile pentru plante prășitoare – SAFIR 6 și PHOENIX 6, precum și semănătorile pentru păioase – DIAMANT 400 și SUL 24LM. Utilajele pentru întreținerea culturilor vor fi și ele prezente: prășitoarea CFM 7 TELUS, mașina de erbicidat PRIMA 2000/18 și tamburul de irigat RUBIN 350.

 Foto 2 - Mecanica Ceahlău, lansări de utilaje la Agraria_b


Soluții tehnice integrate


Mecanica Ceahlău reprezintă alegerea potrivită pentru fermierii din toată țară și oferă soluții integrate, de la piese de schimb și service în câmp, până la consultanță în privința obținerii finanțării.

Alături de echipamentele proprii, produsele-partenere pe care Mecanica Ceahlău le distribuie pe piața din România sunt disponibile permanent în stocul companiei: tractoare STEYR, remorci, mașini de erbicidat Projet și încărcătoare frontale Stoll.

Foto 3 - Mecanica Ceahlău, lansări de utilaje la Agraria_b


UNDE NE GĂSIȚI?


Informații suplimentare despre produsele din portofoliul Mecanica Ceahlău sunt disponibile pe www.mecanicaceahlau.ro, în showroom-urile companiei din Giarmata (Timiș), Iernut (Mureș), Piatra Neamț (Neamț) și Brăila, în catalogul online, precum și la partenerii noștri din toată țara.

 

un articol de

MECANICA CEAHLĂU

mai multe pe această temă www.mecanicaceahlau.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →