MaterMacc și Sumo, echipamente agricole în sprijinul fermierului român - Revista Ferma
5 minute de citit

MaterMacc și Sumo, echipamente agricole în sprijinul fermierului român

MaterMacc si Sumo img_b

Odată cu această colaborare, fermierii români vor beneficia de produse agricole performante, care vor face față cu brio celor mai dificile sarcini.

MaterMacc este o companie din Italia renumită pentru inovația și tehnologia de ultimă oră care caracterizează produsele sale. Producătorul italian atinge standarde înalte de calitate în materie de materiale folosite și tehnici de lucru. Produsele MaterMacc se adresează, în primul rând, fermierilor care caută echipamente agricole inteligente și rezistente. Produsele „Made in Italy” sunt livrate pe 4 continente și apreciate la scară largă. 

MaterMacc si Sumo 1_b

 Semănătoarea de porumb MaterMacc MS 8100 are un cadru rigid și prindere în 3 puncte, tipul de brăzdar este cu dublu disc, iar roțile pentru închiderea brazdei sunt în V. MaterMacc MS 8100 are o cutie de viteze cu 21 de rapoarte și marcatori hidraulici, cu posibilitatea de a urma centrul sau urmele tractorului. Lățimea semănătorii este de 280 de centimetri, iar distanța între rânduri este de 70 de centimetri. Cele 4 cutii de semințe au 50 de litri fiecare, iar cele două buncăre de fertilizare sunt din oțel inoxidabil și au câte 165 de litri.

Semănătoarea MaterMacc MS 8100 este un exemplu perfect de inovație tehnologică datorită modului de control al semănatului, cu ajutorul calculatorului MSC 1200. Tot la capitolul inovație, notăm sistemul de control pe fiecare rând, prin fotocelulă. Dotările semănătoarei MaterMacc MS 8100 sunt: kit de iluminare LED, plăci reflectorizante, discuri pentru porumb și discuri pentru floarea-soarelui. Greutatea semănătoarei MaterMacc MS 8100 este de 825 de kilograme și poate fi atașată unui tractor de minimum 40 de cai putere. 

MaterMacc si Sumo 2_b

 

Semănătoarea de porumb MaterMacc MS 8130 are un cadru telescopic și prindere în 3 puncte, lățimea de 320 de centimetri, iar distanța între rânduri este de 70 de centimetri. Cele 6 cutii de semințe au 50 de litri fiecare, iar buncărul de fertilizare este din oțel inoxidabil și are o capacitate de 1.185 de litri. Tipul de control este electronic și se realizează prin intermediul aplicației MiPlus, disponibilă pe platformele iOS și Android.

MiPlus este un sistem de control wireless creat de MaterMacc pentru creșterea calității semănării, stabilirea distanței între semințele depuse în sol, viteza de lucru, măsurarea suprafeței lucrate și mulți alți parametri utili. Folosirea acestei tehnologii de ultimă generație vă garantează o creștere a productivității și, implicit, a profitului. MaterMacc a creat și o tabletă de 12 inch, cu ajutorul căreia să folosiți aplicația MiPlus wireless, la parametri maximi.

Semănătoarea MaterMacc MS 8130 are brăzdar cu dublu disc, iar roțile pentru închiderea brazdei sunt în V. Acest echipament agricol are o cutie de viteze cu 21 de rapoarte și marcatori hidraulici, cu posibilitatea de a urma centrul sau urmele tractorului. Dotările semănătoarei MaterMacc MS 8130 sunt: kit de iluminare LED, plăci reflectorizante, discuri pentru porumb și discuri pentru floarea-soarelui. Greutatea semănătoarei MaterMacc MS 8100 este de 1.570 de kilograme și poate fi atașată unui tractor de minimum 90 de cai putere și are nevoie de minimum 2 valve hidraulice. 

MaterMacc si Sumo 3_b

 

Cultivatorul Sumo Trio lucrează solul dintr-o singură trecere și poate înlocui cu succes un plug. Lățimea de lucru este de 300 de centimetri, are 6 gheare cu o distanță de 50 de centimetri între ele, iar adâncimea maximă de lucru a acestora este de 40 de centimetri. Cultivatorul Sumo Trio are 23 de discuri, iar adâncimea de lucru a acestora este cuprinsă între 3 și 10 centimetri. Cu ajutorul acestui echipament agricol, veți avea cheltuieli reduse, veți obține un pământ roditor și veți proteja mediul înconjurător.

Cultivatorul Sumo Trio este de tip tractat și are un cadru rigid. Lățimea de transport este de 325 de centimetri. Organele active montate pe gheare sunt aripioare de 4 inch, cu o lățime de lucru de 210 centimetri, tratate cu tungsten carbid, iar sistemul de forfecare este non-stop. Reglarea discurilor se face manual, iar tipul de tăvălug este Multipacka. Cultivatorul Sumo Trio poate fi atașat unui tractor de 175-325 de cai putere. 

MaterMacc si Sumo 4_b

Site-ul www.utilben.ro cuprinde peste 30.000 de produse, de la utilaje noi și second-hand, la atașamente și piese. Avem soluții perfect adaptate nevoilor fermierilor români, iar cele peste 3.300 de utilaje vândute sunt dovada clară a siguranței achiziției. Ne recomandă sutele de clienți mulțumiți și statutul de companie de încredere, pe care te poți baza.

Alegeți MaterMacc și Sumo, alegeți UTILBEN! 

MaterMacc si Sumo 5_b

 

 

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →