5 minute de citit

Massey Ferguson numeşte un nou distribuitor în sud-estul României

Această nouă franciză face parte din strategia Massey Ferguson de îmbunătăţire a experienţei utilizatorilor mărcii şi de a consolida puterea şi calitatea reţelei globale de distribuţie. Cu scopul de a îmbunătăţii atât satisfacţia clienţilor, cât şi cota de piaţă, această mişcare va permite, la rândul său, utilizatorilor, distribuitorilor şi companiei să fie mai profitabili.

Grupul Saracakis este o prezenţă a peisajului de afaceri grecesc de aproape un secol şi are statut de distribuitor exclusiv pentru o gamă largă de mărci globale din industria auto.

Înfiinţată în anul 1922 şi condusă în continuare de familia fondatoare, Saracakis este o organizaţie activă, angajată să deservească şi să sprijine toate tipurile de clienţii: persoane fizice, companii private şi de stat. Grupul este structurat în linii de afaceri si entitati juridice distincte, pentru a proteja şi promova interesele fiecărei mărci individuale. În prezent, Saracakis are prezenţă fizică în Grecia, România, Bulgaria şi Cipru.
Grupul de companii Saracakis se angajează să ofere produse inovatoare şi servicii de pionierat, adăugând valoare comunităţilor pe care le deserveşte. Angajamentul grupului este de a crea soluţii bazate pe experienţă personalizată, rămânând în acelaşi timp total implicat să funcţioneze într-un mod durabil.

MF-ALWAYS-RUNNING-BEAUVAIS-_b 


Cifre cheie pe anul 2020 ale grupului Saracakis

 

Cifra de afaceri: 140 de milioane de euro, 340 angajaţi, reţea de vânzare cu amănuntul (în proprietate sau închiriată) de 350 de locaţii, 20 mărci internaţionale reprezentate (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu şi altele).
Frederic Moreau – Brand Business Manager Massey Ferguson pentru Europa Centrală şi de Vest, este de părere că Saracakis şi-a construit o reputaţie puternică pe teritoriile sale, bazându-se pe excelenţa serviciilor oferite clienţilor, pe parteneriatele de încredere şi pentru asistenţa completă oferită clienţilor Massey Ferguson.

 Frederic (1)_b

Frederic Moreau – Brand Business Manager Massey Ferguson pentru Europa Centrală şi de Vest

„Această ultimă mişcare în sud-estul României este parte a planului strategic de 5 ani „Growing Together” al Massey Ferguson, pentru a oferi clienţilor MF un serviciu remarcabil din partea dealerilor. Numirea va spori impulsul operaţiunilor Massey Ferguson în sud-estul României şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa Saracakis”.

Sigma CVM România va fi responsabilă pentru vânzările şi post-vânzările pentru întreaga gamă de produse Massey Ferguson – tractoare, combine, prese de balotat, unelte pentru fân şi furaje şi echipamente pentru manipularea materialelor. Operaţiunea Massey Ferguson va fi condusă de domnul Artemios Kotsiras, care lucrează cu Saracakis Group din 2011, iar în ultimii patru ani a condus divizia de vânzări de piese de schimb.
„Suntem încântaţi că am fost desemnaţi ca distribuitori pentru prestigiosul brand Massey Ferguson, care este deja bine cunoscut şi respectat în România”, spune Artemios Kotsiras – Director General, SIGMA CVM România. „Sunt extrem de încântat de extinderea afacerii Grupului Saracakis prin Massey Ferguson, care este unul dintre liderii pieţei agricole”, continuă el.

Artemios (1)_b

Artemios Kotsiras – Director General, SIGMA CVM România

„Produsele MF au o credibilitate extraordinară în piaţă şi pot acoperi o gamă largă de nevoi ale fermierilor români. şi, împreună cu experienţa Grupului de Companii Saracakis de aproape 100 de ani în inovaţii şi expertiza operaţională, ne dorim să ajungem prima alegere pentru fermierii români, oferind o experienţă unică atât în produse, cât şi în servicii.”

„Aştept cu nerăbdare să lucrez cu angajaţii noştri, cu fermierii români şi cu partenerii, pentru a ne dezvolta împreună şi pentru a conduce compania la cel mai înalt nivel”, spune Artemios.

Massey Ferguson derulează o ofensivă majoră de produse, care va consta in lansări de echipamente noi pe toata gama. Scopurile principale sunt de a oferi cel mai bun raport calitate-preţ, împreună cu produse solide si de încredere. Aceste produse trebuie să facă faţă nevoilor în creştere ale fermelor în scopul atingerii unor rapoarte excelente de performanţă pentru utilizatorii finali, să ofere un bun randament al investiţiei făcute şi o valoare de revânzare solidă.
Massey Ferguson a anunţat de asemenea un pachet de servicii de suport pentru clienţi care are drept scop o deţinere şi utilizare mai uşoară a echipamentelor Massey Ferguson. Cunoscut drept “Serviciile MF”, acest pachet de produse de activităţi de service include finanţare şi garanţii extinse, împreuna cu activităţi de service, de comunicare, tehnologii pentru agricultura de precizie şi piese originale Massey Ferguson.

Despre AGCO
AGCO (NYSE:AGCO) este lider global în proiectarea, producţia şi distribuţia de utilaje agricole şi furnizează soluţii de tehnologie înaltă pentru fermieri, prin gama sa completă de echipamente şi servicii asociate. Produsele AGCO sunt vândute prin cinci mărci de bază, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® and Valtra®, sprijinite prin soluţiile inteligente de agricultură Fuse®. Înfiinţată în anul 1990 şi cu sediul în Duluth, Georgia, USA, AGCO a înregistrat vânzări nete de 9,1 miliarde dolari în 2020. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.AGCOcorp.com. Pentru ştiri, informaţii şi evenimente despre companie, urmăriţi-ne pe Twitter: @AGCOCorp. Pentru ştiri financiare pe Twitter, urmariţi-ne pe #AGCOIR.

 

Date de contact 

Sigma CVM Romania S.R.L.
Strada Biharia, Nr. 26, Etaj 4,
013981, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 21 233 10 64

Mail: office@saracakis.ro
Website: www.saracakis.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →