LISTA cu eurodeputații care vor influența politica agroalimentară a Uniunii Europene. România, slab reprezentată! - Revista Ferma
1 minut de citit

LISTA cu eurodeputații care vor influența politica agroalimentară a Uniunii Europene. România, slab reprezentată!

agricultura UE 2024 LISTA cu eurodeputații care vor influența politica agroalimentară a Uniunii Europene. România, slab reprezentată!
Credit foto @iStock.com/DesignRage

La o săptămână după alegerile europarlamentare, se conturează și lista eurodeputaților care vor influența politica agricolă în noua legislatură a UE.

Deși susține că este o putere agricolă și ar avea un cuvânt mai puternic de spus la acest capitol, România nu are mulți eurodeputați cu expertiză în agricultură.

Câțiva parlamentari experimentați în domeniul politicii agricole nu au reușit să obțină poziții bune pe listele lor naționale pentru a fi realeși, printre ei aflându-se francezul Benoît Biteau (Verzi/ALE), Jeremy Decerle (Renew) și Anne Sander (PPE). Alții, precum Clara Aguilera din Spania (S&D), au ales să nu candideze.

Euractiv trece în revistă toți europarlamentarii realeși și pe membrii noi ai Parlamentului European care ar putea influența politica agricolă în mandatul 2024-2029.

VEZI LISTA CU EURODEPUTAȚII AICI!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →