2 minute de citit

LEMKEN a achiziţionat Equalizer

Concentrându-se pe perturbarea minimă a solului până la cultivarea în sistem no-till, gama de produse Equalizer include, printre altele, semănători de precizie cu până la 36 de rânduri şi cu lăţimi de lucru de până la 24 de metri. Tranzacţia este de aşteptat să fie finalizată până în primăvara acestui an, după obţinerea aprobărilor din partea autorităţilor de reglementare.

Equalizer_semanatoare_bCEO-ul Lemken, Anthony van der Ley, consideră că portofoliul Equalizer completează perfect segmentul de semănători al grupului german şi constituie un pas important pentru dezvoltările ulterioare. „Nu există nici o suprapunere în portofoliile noastre. Equalizer oferă soluţii pentru clienţi şi pieţe pe care Lemken nu le-a putut deservi până acum”, a precizat directorul general. O sinergie suplimentară, optimă, apare pentru tehnologia de însămânţare de precizie Lemken, deoarece sistemul Delta-Row dezvoltat de grupul german este completat de tehnologia ‘sigle-row’ propusă de Equalizer.

La rândul său o afacere de familie, Equalizer a fost fondată în Cape Town în anul 2000 şi are în prezent 180 de angajaţi. Compania deserveşte nu numai piaţa sa de origine din Africa de Sud, unde este lider de piaţă în însămânţarea de precizie, ci şi Australia, ca cea mai importantă piaţă de export. „Vedem un potenţial mare pentru dezvoltarea de noi produse. În acelaşi timp, suntem mândri că acest acord reafirmă succesul şi munca asiduă a întregii echipe Equalizer şi a dealerilor noştri locali în ultimii 22 de ani”, a declarat Gideon Schreuder, fondatorul şi directorul general al companiei sud-africane, subliniind că Equalizer va continua să sprijine clienţii săi ca partener inovator şi de încredere.

Tot personalul local experimentat al Equalizer va fi păstrat, la fel şi numele mărcii, iar compania va funcţiona în continuare ca o subsidiară independentă de actuala sa conducere. Desigur, specialistul german în maşini agricole va contribui cu expertiza sa în dezvoltare, producţie şi vânzări pentru a sprijini creşterea viitoare a Equalizer, subliniază Lemken în comunicatul adresat presei de specialitate.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →