Leadershipul în marketing al Corteva în România, onorat la Gala Capital de Excelenţă în Management - Revista Ferma
4 minute de citit

Leadershipul în marketing al Corteva în România, onorat la Gala Capital de Excelenţă în Management

Maria Cîrjă, Marketing Manager pentru România şi Republica Moldova la Corteva Agriscience
Maria Cîrjă, Marketing Manager pentru România şi Republica Moldova la Corteva Agriscience

Maria Cîrjă, Marketing Manager pentru România şi Republica Moldova la Corteva Agriscience, compania internaţională de cercetare şi dezvoltare în agricultură, a fost onorată cu premiul „Cel mai bun Manager de Marketing din România” la Gala de Excelenţă în Management organizată de revista Capital.

Evenimentul este dedicat recunoaşterii realizărilor managerilor din companiile care activează pe piaţa românească şi care conduc proiecte de succes în toate departamentele relevante, cum ar fi marketingul, vânzările, resursele umane şi multe altele. Criteriile de evaluare au fost performanţa managerilor şi deciziile şi acţiunile relevante pentru categoria la care s-au calificat.

Maria Cîrjă, Marketing Manager pentru România şi Republica Moldova la Corteva Agriscience
Maria Cîrjă, Marketing Manager pentru România şi Republica Moldova la Corteva Agriscience

„Este o onoare pentru mine să primesc acest premiu prestigios şi sunt profund recunoscătoare pentru recunoaşterea realizărilor şi eforturilor făcute în cadrul Corteva Agriscience pentru promovarea inovaţiei şi sustenabilităţii în agricultură. La un eveniment care a devenit deja o tradiţie în lumea afacerilor din România, Gala de Excelenţă, sunt mândră să mulţumesc echipei Corteva România pentru angajamentul lor şi pentru realizarea acestui succes remarcabil. Contribuţia noastră la industria agricolă din România este susţinută de o viziune şi o pasiune comune, iar acest premiu demonstrează o colaborare excelentă în cadrul industriei cu obiectivul de a asigura fermierilor tehnologia necesară pentru a aborda eficient şi eficace provocările din câmp,” a declarat Maria Cîrjă.

Maria Cîrjă este expertă în domeniul agricol, cu aproape 25 de ani de experienţă, deţinând un doctorat în studii de protecţie a culturilor. A absolvit în 1993 şi şi-a început cariera la Institutul de Cercetare în Legumicultură şi Floricultură Vidra, lângă Bucureşti. După trei ani de activitate academică, şi-a continuat călătoria în cadrul unei companii agricole multinaţionale ca director tehnic şi de dezvoltare, deţinând această poziţie timp de 10 ani. Maria s-a alăturat DuPont Pioneer, una dintre companiile fondatoarea Corteva Agriscience, în 2007 ca manager de produs, şi patru ani mai târziu a fost numită director de marketing pentru România şi Republica Moldova.

Maria Cîrjă, Marketing Manager pentru România şi Republica Moldova la Corteva Agriscience

La Corteva, Maria susţine excelenţa companiei în industria agricolă românească şi este un promotor al practicilor agricole durabile prin furnizarea de soluţii tehnologice performante şi genetici avansate. În acest context, poziţia de lider a Corteva pe piaţă este consolidată de rezultatele înregistrate în 2023 pe diverse segmente. De exemplu, conform Kynetec, liderul global în date, analize şi informaţii în agricultură, în categoria seminţelor, Corteva ocupă prima poziţie pentru porumb, soia şi rapiţă. Mai mult, în protecţia culturilor, compania îşi menţine conducerea cu prima poziţie pe piaţă în erbicide pentru cereale şi rapiţă, erbicide post-emergente pentru porumb şi fungicide pentru viţă de vie şi cartof. Performanţa pe piaţă a companiei subliniază angajamentul său neclintit faţă de excelenţă şi inovaţie, pledând pentru utilizarea seminţelor de calitate şi a produselor de protecţia culturilor pentru a maximiza productivitatea şi a îmbunătăţi randamentele pentru fermieri.

Despre Corteva 

Corteva, Inc. (NYSE: este o companie globală, pur-agricolă, care combină cea mai bună inovare, interacţiune personalizată cu clienţii şi execuţie operaţională pentru a livra, în mod rentabil, soluţii pentru cele mai urgente provocări agricole de la nivel global. Corteva generează preferinţe de piaţă avantajate prin strategia de distribuţie unică, alături de un amestec echilibrat, la nivel global, de seminţe, protecţie a culturilor, produse şi servicii digitale. Alături de unele dintre cele mai recunoscute brand-uri din agricultură şi oportunităţi tehnologice bine poziţionate pentru a promova creşterea, compania şi-a luat angajamentul să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborând, totodată, cu părţile interesate din domeniul alimentar, pe măsură ce îndeplineşte promisiunea de a îmbogăţi vieţile celor care produc şi celor care consumă, asigurând progresul pentru generaţiile viitoare. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.corteva.com.

Urmăriţi Corteva pe FacebookInstagramLinkedInTwitter şi YouTube.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →