4 minute de citit

Lasă prelucrarea solului pe mâna tractoarelor și echipamentelor agricole furnizate de UTILBEN

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 0_b

Cel mai important utilaj când vine vorba de prelucrarea solului este tractorul, iar UTILBEN este unic importator în România al tractoarelor Kioti, care sunt fabricate integral în Coreea de Sud, un simbol al durabilității și eficienței. Utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, așa că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, peisagistică, viticultură și pomicultură. 

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 1_b

UTILBEN vă recomandă tractoarele Kioti seria DK și seria HX pentru prelucrarea solului. Modelele din seria DK sunt robuste și fac față cu brio sarcinilor solicitante, pentru că accentul cade pe eficiență și productivitate. Cu motoare cuprinse între 45 și 58 de cai putere, consumul de combustibil este unul scăzut, iar zgomotul produs este unul redus. Totodată, confortul operatorului este o preocupare constantă a producătorului sud-coreean, așa că utilizatorii acestor tractoare vor avea parte de o experiență plăcută la volan. 

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 2_b

Noua serie HX este, practic, divizia premium de tractoare Kioti, caracterizată de inovație și tehnologie de ultimă oră. Cu un design futurist, Kioti HX 1201 are 120 de cai putere și a fost creat pentru îndeplinirea celor mai grele munci din fermă. Performante, moderne și dinamice, tractoarele Kioti din seria HX sunt vârful de lance al producătorului sud-coreean. Cabina este un etalon în materie de lux și confortul este la el acasă. 

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 3_b

UTILBEN are cele mai potrivite soluții și în materie de echipamente agricole și vă recomandă plugurile Otma by Nardi, grapele Nardi ORBIS și cultivatoarele Sumo.

Plugul reversibil Otma NX30 EXTO/5T cu 5 trupițe este un instrument puternic și rezistent care va brăzda pământul cu un minim efort. Are nevoie doar de 180-210 cai putere în față și treaba este ca și rezolvată! Plugul atinge o adâncime de lucru de 25-35 de centimetri, iar greutatea sa proprie de 1.610 kilograme îl ajută să facă față celor mai dificile sarcini.

Printre calitățile plugului Otma NX30 EXTO/5T, notăm cadrul solid și rezistent, cele 4 poziții pentru diferite lățimi de lucru, roata din cauciuc, cuplaj în 3 puncte și șurub de forfecare. Brandul Otma face parte din grupul Nardi, renumit producător italian de echipamente agricole, cu 127 de ani de experiență în domeniul agricol, o garanție a profesionalismului și excelenței. 

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 4_b

Grapa cu discuri Nardi ORBIS 3.0 are nevoie de o forță de tracțiune cuprinsă între 120 și 150 de cai putere, poate lucra la o viteză de 8-15 kilometri pe oră, are o lățime de lucru de 3 metri, iar adâncimea de lucru este cuprinsă între 50 și 165 de centimetri. Are 24 de discuri cu o distanță de 25 de centimetri între ele și un diametru de 56 de centimetri fiecare, iar greutatea proprie este de 1.550 de kilograme. 

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 5_b

Grapa cu discuri Nardi ORBIS 4.0 are nevoie de o forță de tracțiune cuprinsă între 150 și 200 de cai putere, poate lucra la o viteză de 8-15 kilometri pe oră, are o lățime de lucru de 4 metri, adâncimea de lucru este cuprinsă între 50 și 165 de centimetri. Are 32 de discuri cu o distanță de 25 de centimetri între ele și un diametru de 56 de centimetri fiecare, iar greutatea proprie este de 1.850 de kilograme. 

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 6_b

În materie de cultivatoare combinatoare, UTILBEN vă propune modelele Sumo Trio și Sumo Quatro, echipamente agricole de încredere, fabricate în Regatul Unit. Aceste cultivatoare lucrează solul dintr-o singură trecere și pot înlocui cu succes un plug. Cu ajutorul acestor echipamente agricole robuste, veți avea cheltuieli reduse, veți obține un pământ roditor și veți proteja mediul înconjurător. Economiile vin din consumul de combustibil, numărul angajaților și gradul de uzură al cultivatoarelor. 

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 7_b

Site-ul www.utilben.ro cuprinde peste 30.000 de produse, de la utilaje noi și second-hand, la atașamente și piese. Avem soluții perfect adaptate nevoilor fermierilor români, iar cele peste 3.300 de utilaje vândute sunt dovada clară a siguranței achiziției. Ne recomandă sutele de clienți mulțumiți și statutul de companie de încredere, pe care te poți baza! 

tractoare si echipamente agricole UTILBEN 8_b

 

 

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →