Krone Swadro TC1250 - Revista Ferma
2 minute de citit

Krone Swadro TC1250

Puterea tractorului este transmisă mecanic, centralizat, printr-un sistem patentat Krone, cu o serie de arbori glisanţi şi arbori de acționare, care asigură fluxurile de putere în linie dreaptă.

Sistemul acționează rotoarele frontale cu diametrul de 3,30 m (11 brațe), care funcționeză cu o viteză mai mare pentru a plasa uniform materialul în fața rotoarelor posterioare cu diametrul de 2,96 m (13 brațe). Lățimile de lucru sunt de la 9,80 la 12,50 m și lățimea materialului adunat de la 1,40 m la 2,20 m.

 Krone_Swadro TC1250_b


Alte caracteristici comune gamei Swadro

Transmisia rotoarelor este fără întreținere în vaselină vâscoasă, are camă compactă Dura-Max (garanție de trei ani), iar suspensia cardanică a rotoarelor – Jet Effect – atașează rotorul în fața centrului său de greutate, asigurând că legătura nu se „aruncă” în pământ.

Operatorul poate controla direct şi schimba rapid, din tractor, nivelul suspensiei hidraulice pe rotoarele din față, pentru a fi potrivite condițiilor din teren. Suspensia pe rotoarele din spate este mecanică.

Lista de opțiuni mai include un deflector rotativ central, lumini de lucru cu LED și sistemul independent de ridicare şi coborâre precisă, pentru rotori, pe terenuri în pantă.

Swadro TC1250 are o greutate de aproximativ 4,9 t, TC1250 are o putere necesară de la 80 CP și necesită o bobină cu acțiune dublă și o singură acțiune.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →