Krone prezintă o actualizare a mașinii EasyCut B 950 Collect - Revista Ferma
4 minute de citit

Krone prezintă o actualizare a mașinii EasyCut B 950 Collect

Începând de acum, se oferă, de asemenea, o operare confortabilă compatibilă cu ISOBUS, care poate crește atât confortul utilizatorului, cât și posibilitățile de aplicare. EasyCut B 950 Collect, construit compact și ușor, datorită absenței unui condiționator, este potrivit pentru utilizarea pe pante și pe soluri mai puțin portante, cum ar fi terenurile mlăștinoase sau zonele de conservare ale naturii. Cantitățile mari de furaje, cum ar fi cele din plante întregi sau secară furajeră, sunt manipulate în cel mai scurt timp de melcile transportori mari. În cazul lucernei, o tratare delicată, fără o prelucrare intensivă, asigură o depunere fără pierderi în brazdă. Incluzând cositoarea frontală, EasyCut B 950 Collect atinge o lățime de lucru de 9,45 metri.

Krone prezinta o actualizare a masinii EasyCut B 950 Collect 3_b


Variabil, eficient și durabil

Deschiderea și închiderea hidraulică a plăcuțelor de ghidare a brazdei vă permite să alegeți în mod liber între depunerea în brazdă, în brazdă largă și în parțial lată. Acest lucru este posibil în timp ce se conduce din cabina tractorului. În calitate de specialist în recoltarea furajelor, Krone este deosebit de inovator atunci când vine vorba de depunerea în brazdă pe lățimi împărțite: cu plăcuța de ghidare a brazdei închisă pe o parte, EasyCut B 950 Collect realizează patru brazde cu o lățime totală de aproximativ 12 m – ideal pentru o greblă de adunat cu patru rotoare Krone Swadro TC 1250 sau TC 1370. În acest fel, mașinile de recoltat ce urmează pot fi utilizate mai eficient în sezonul de vară din ce în ce mai secetos. Acest lucru economisește timp de lucru și resurse operaționale în cadrul lanțului de recoltare – totul în numele sustenabilității.

Krone prezinta o actualizare a masinii EasyCut B 950 Collect 2_b


Tehnologie demonstrată

 

Combinația Butterfly este echipată standard cu bara de cosit EasyCut dovedit, inclusiv SafeCut, SmartCut și protecția integrată împotriva coliziunilor. O aderență exemplară la sol este asigurată de suspensia patentată DuoGrip și de detensionarea hidraulică care poate fi reglată din cabina tractorului. O altă caracteristică extrem de practică este ridicarea laterală unică standard, care se dovedește deosebit de avantajoasă atunci când se cosesc zone înclinate. Dacă este necesar, acesta poate prelua, de asemenea, controlul cositorii frontale în mod complet automat, în combinație cu SectionControl.

 

Ce este nou?

La fel ca toate cositorile EasyCut, EasyCut B 950 Collect este acum echipată standard cu o patină extra-întărită. Aceasta asigură o performanță optimă pe teren și protejează gazonul.

O manetă suplimentară în direcția de deplasare pe partea stângă a protecției cositorului, oferă mai mult spațiu pentru cuplarea rapidă a mașinii.

Pentru operarea intuitivă a combinației de cositoare, pe lângă cutia de preselecție electrică, se oferă acum, opțional, operarea confortabilă compatibilă cu ISOBUS. În acest scop, pot fi utilizate terminalele DS 500, CCI 800 și CCI 1200, precum și terminalul ISOBUS propriu al tractorului. Acestea dispun de un ecran tactil cu afișaj color pe care pot fi afișate și operate intuitiv toate funcțiile importante. Dacă se dorește, terminalele pot fi completate cu noul joystick CCI A3 AUX, care permite o utilizare și mai confortabilă a funcțiilor utilizate frecvent.

 

Concluzie: EasyCut B 950 Collect se dovedește a fi o mașină absolut polivalentă în materie de tehnologie: eliberează marginile câmpului pe o parte, așază lucerna într-o brazdă pentru a proteja furajul sau împrăștie ierburile grele de câmp pe toată lățimea de lucru pentru a se usca. Toate acestea pot fi realizate cu ușurință și în mod convenabil cu această combinație de cositoare compactă.

Krone prezinta o actualizare a masinii EasyCut B 950 Collect 1_b


Date tehnice:

Lățime de lucru: 9,45 m (incl. cositoarea frontală)

Lățime de transport: 2,99 m

Înălțime de transport: sub 4,00 m (la o gardă de sol de 20 cm)

Numărul discuri/tambururi de cosit: 12/4

Melci transportori: serie

Turație arbore de priză de forță: 1000 U/min

Conexiuni hidraulice: 1 x LS (la operarea confortabilă compatibilă cu ISOBUS)

Greutate proprie: 2.980 kg

Necesar de putere: de la 118 kW / 160 CP

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →