5 minute de citit

IPSO Agricultură participă la AGRARIA

Din standul nr.E29 nu vor lipsi utilajele consacrate: John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar. De asemenea, echipa IPSO Agricultură este pregătită să ofere fermierilor cele mai bune soluții, adaptate nevoilor lor.

IPSO Agricultură participă la AGRARIA_b

Tur complet de stand la AGRARIA
Anul trecut, în cadrul expoziției AgriPlantaRomAgroTec IPSO Agricultură, a implementat pentru prima data un tur de stand cu tematica ”Reducerea consumului de combustibil”. Urmare a interesului acordat de fermieri pentru acest concept, în acest an, ducem turul de stand și la AGRARIA. Pentru prima dată, le vom oferi fermierilor din Ardeal o experiență unică în ceea ce privește prezentarea utilajelor și echipamentelor expuse. Așa cum se întâmplă la marile expoziții din Europa, echipa IPSO Agricultură va organiza un tur complet de stand, organizat, cu aparatura potrivită, în așa fel încât, fiecare fermier să beneficieze de toate explicațiile specialiștilor companiei.
De joi și până duminică, începând cu ora 14:30, am pregătit un tur complet, dar și o prezentare inedită a utilajelor și echipamentelor expuse. Vă invit să urmăriți pagina de Facebook a companiei, pentru a afla mai multe detalii despre turul de stand, dar și cum vă puteți înscrie pentru a participa la aceste prezentări. Vă așteptăm, de joi și până duminică, la standul nostru, între orele 10:00-18:00. Ne vedem la Jucu în perioada 11-14 Aprilie 2019, la cea mai dinamică expoziție în câmp din Transilvania!

IPSO Agricultură participă la AGRARIA_b

Utilaje expuse
Printre utilajele IPSO Agricultură ce vor fi expuse la Cluj se numără: o combină John DeereW440prevăzută cu header618R, un tractor John Deere5075E prevăzut cu un încărcător frontal H240, un tractor John Deere7230R, un tractor John Deere5100M, un tractor John Deere6120M prevăzut cu un încărcător frontal 623R și o cupă de cereale,un tractor John Deere8400R,un tractor John Deere6195Mpresa de balotat John DeereF440E, încărcătorul frontalManitouMLT 635 130 PS+ Premium, plugul KuhnMM1234T, semănătoarea Kuhn Premia 4000, semănătoarea Kuhn Maxima 3TS, cositoarea KuhnGMD 24, distribuitorul de îngrășăminte Kuhn Axis M 30.2, precum și utilajele pentru prelucrat solul de la Bednar FMT: combinatorul SWIFTER SN 3000 și scarificatorul Terraland TN 3000. De asemenea, la standul IPSO Agricultură, specialiștii îți vor oferi informații necesare privind beneficiile oferite de serviciile integrateFarmSight.
De la târgul din Transilvania nu vor lipsi nici utilajele destinate întreținerii spațiilor verzi din fermă sau de acasă, așa cum este mașina de tuns gazonul John DeereRUN51, tractorașul John Deere de tuns iarba X350R sau Gatorul John DeereXUV590i. Pentru fermierii ce își doresc un sistem propriu pentru a-și iriga culturile, la standul IPSO Agricultură poate fi văzut și tamburul RainstarA1 de la Bauer.
În zona demonstrațiilor, compania va participa cu tractorul John Deere6215R. Programul de demo din cadrul AGRARIA, se desfășoară zilnic, între orele 10:00 – 18:00.

IPSO Agricultură participă la AGRARIA_b
În cele patru zile producătorii agricoli din zonă, dar și cei care doresc să se pună la curent, la începutul anului, cu cele mai atractive oferte ale companiei sunt așteptați la evenimentul din câmp. Acolo, fermierii pot obține detalii tehnice prețioase pentru achizițiile specifice. De asemenea, pentru cumpărarea utilajelor și echipamentelor agricole prin credit sau leasing, compania pune la dispoziție fermierilor un departament de finanțare ce gestionează întregul proces de la întocmirea dosarului și până la finanțarea achiziției.

Oferte speciale
Pe perioada târgului sunt active o serie de campanii de promovare, așa cum este campania ¾ cilindri, ce include 10 modele de tractoare John Deere, cu puteri cuprinse între 38 CP și 130 CP la prețuri speciale. Astfel John Deere, un brand premium devine accesibil pentru fermierii români prin intermediul IPSO Agricultură.
De asemenea, achiziționând unul din modele de tractoare John Deere6155M și 6195M, până la 31 Iulie 2019, fermierul beneficiază de un avantaj client de 9.700 € (fără TVA la modelul 6155M), respectiv 15.450 € (fără TVA la modelul 6195M).
Cu seriile de tractoare John Deere5R și 6M cu AutoTracfermierii pot crește productivitatea în fermele lor. Profitând de oferta noastră specială, aceștia beneficiază de un avantaj client de 5.300 euro pentru pachetul complet AutoTracce include și Monitorul Universal 4240 Generația 4. Discount este valabil până la data de 30 noiembrie 2019.
Printre principalele beneficii ale AutoTrac se numără:
– calibrarea automată a setărilor de lucru cu ajutorul unui software performant;
– menținerea liniei de ghidaj în teren;
– recuperarea rapidă a liniei de ghidaj;
– diagnosticare îmbunătățită;
– ușor de folosit pentru o configurare mai rapidă.

IPSO Agricultură participă la AGRARIA_b

Despre IPSO Agricultură
Prezentă în România încă din 1996, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole. Rezultatele obținute de companie în 2017 confirmă poziția sa de lider pe piață din România. Cu peste 500 de angajați și 19 puncte de lucru distribuite pe tot teritoriul țării, IPSO Agricultură răspunde în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor fermierilor.
Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.
IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.

IPSO Agricultură participă la AGRARIA_b

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Ferma lumina credit foto iStock 1162244809 Vladimir Zapletin Ferme cu lumina stinsă!

Ferme cu lumina stinsă!

Fermierii români depun armele. Preţuri mici, datorii mari, speranţe deşarte… Fiecare zi aduce tot mai multă deznădejde şi într-un final […]

Citește mai multe știri →