2 minute de citit

ÎN PREMIERĂ pentru România, LICITAŢIE DE UTILAJE second-hand

Scopul nostru este să contribuim la schimbarea majoră a mediului de afaceri din România prin relaţii de business bazate pe corectitudine, iar viziunea noastră pentru următorii ani este ca unul din cinci utilaje second-hand din România să fie achiziționat prin Licitația Colosus.
Licitația va găzdui la prima ediție peste 50 de utilaje din trei industrii: tehnică agricolă, utilaje de construcții și pentru transporturi.

De ce să participaţi la licitaţie?

Unul dintre principalele beneficii ale unui participant la licitație este acela că poate achiziţiona un utilaj bun, verificat și testat, la un preț sub cel al pieței de utilaje second-hand. Participanții vor putea testa utilajele verificându-le eficiența și starea tehnică. Pentru prima dată, aceștia vor avea posibilitatea ca la o licitație de utilaje să facă achiziții tehnice prin leasing. Pentru a spori siguranța cumpărătorilor, Licitația Colosus le oferă o garanție pentru viciile ascunse ale utilajelor timp de 7 zile.

Licitația are o procedură simplă cu 5 pași:
• Înscrierea la licitație completând un formular de înscriere, urmând să primești lista cu utilajele care vor fi la licitație;
• Participarea fizică la licitație;
• Testarea utilajelor și discuții cu furnizorii;
• Licitarea pentru utilajul dorit;
• Stabilirea cu furnizorul a termenilor și condițiilor de achiziție.

De ce să vinzi utilaje la licitația Colosus?

Dealerii români de utilaje second-hand îşi pot vinde ușor și rapid stocul la această licitație. Aceștia scapă de costurile logistice mari ale utilajelor, fiind o licitație desfășurată în România, dar și de costurile operaționale cu depozitarea și cheltuielile cu publicitatea.
Detalii pot fi obținute pe site-ul licitației colosus.ro și la numărul de telefon 0722 438 060.

Date despre licitație:
CÂND? – 26 octombrie 2018

Flyer-Colosus_Fa-a-1_Fa-a_b

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →