Iată câștigătorii premiului TRACTOR OF THE YEAR 2022! - Revista Ferma
4 minute de citit

Iată câștigătorii premiului TRACTOR OF THE YEAR 2022!

Bologna (Italia), 19 octombrie 2021 – După o lungă așteptare, Tractor of the Year 2022 – a doua ediție sponsorizată de BKT – a luat sfârșit, răsplătind cele mai inovatoare tractoare de ultimă generație de pe piață.

În fapt, finala s-a încheiat de curând și a avut loc la Bologna, iar data la care a avut loc a coincis cu prima zi a Târgului internațional pentru agricultură EIMA.

 

Câștigătoarele celor patru categorii ale competiției sunt:

 

Tractorul anului 2022: John Deere cu modelul 7R 350 AutoPowr

Cele mai bune utilitare 2022: John Deere cu modelul 6120M AutoPowr

Cel mai bun din categoria Specializate 2022: Reform cu modelul Metrac H75 pro

TOTY sustenabil 2022: New Holland cu modelul T6.180 Methane Power

tractor of the year 2022_b

Și în acest an, selecția a presupus un proces complex, cu un juriu Tractor of the Year format din 26 de membri implicați în studierea, observarea și testarea celor mai inovatoare tractoare și utilaje de înaltă performanță de pe piață. Membrii juriului sunt experți ai revistelor de specialitate din întreaga Europă, care au selectat finalistele ce au luat parte la ceremonia de premiere de astăzi.

Membrii juriului au avut sarcina dificilă de a identifica cele mai avansate tehnologii și soluții de ultimă oră de pe piață, care deschid fereastra către viitorul mecanizării agricole. Un viitor care vede, din ce în ce mai mult, tractorul și echipamentele sale în centrul industriei, ca instrument cheie al Agriculturii 4.0 și ca mijloc fundamental de organizare și optimizare a lucrărilor din teren.

Din acest motiv, începând de anul trecut, BKT a decis să se implice în misiunea Tractor of the Year prin sponsorizarea acestor premii până în anul 2024.

„Suntem mândri să putem sprijini acest premiu prestigios pentru al doilea an – a explicat Lucia Salmaso, Director executiv al BKT Europe, în timpul ceremoniei de acordare a premiilor – și suntem convinși că Tractor of the Year reprezintă un exemplu excelent pentru creșterea și scoaterea în evidență a inovației în domeniul mecanizării agricole și, în consecință, în întreaga agricultură. Din acest motiv, vom continua să depunem eforturi pentru a susține acest eveniment care, pentru noi, este sinonim cu viitorul, sustenabilitatea și tehnologia.

Îi felicit călduros pentru munca lor excelentă pe câștigătorii celor 4 categorii: John Deere, Reform, New Holland.”

BKT_TractorOfTheYear2022_LuciaSalmaso_FabioZammaretti__b

„Suntem, cu toți, foarte satisfăcuți de această a 25-a ediție a TotY,” – a declarat Fabio Zammaretti, Președintele Tractor of the Year. „Nivelul tractoarelor din competiție crește constant și a fost o cursă extrem de strânsă. Juriul din acest an s-a achitat, încă o dată, excelent de sarcina de a evalua toate tractoarele aflate în competiție pentru cele 4 premii TotY. Misiunea noastră este aceea de a pune în valoare la maximum tehnologiile oferite de tractoare, fără a uita că sustenabilitatea joacă un rol fundamental în domeniul nostru. Suntem, de asemenea, foarte mulțumiți de colaborarea cu BKT, mulțumită căreia am putut obține amestecul perfect între evenimentele digitale și cele față în față.

După ce ultima ediție digitală a fost difuzată exclusiv pe platforma totydigital.com, ediția TotY 2022 revine pentru a fi sărbătorită „în persoană” la un eveniment din cadrul unui târg comercial cheie pentru domeniul agriculturii, EIMA.

Sperăm că vom putea menține și la ediția 2023 această abordare hibridă, în care participanții și protagoniștii premiilor se pot întâlni, dar de care, în același timp, toți fanii se pot bucura online.

Ne dăm întâlnire, așadar, anul viitor, cu cele mai importante inovații din domeniul mecanizării agricole.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →