3 minute de citit

Iarnă ușoară cu anvelopele BKT

BKT a dezvoltat anvelope speciale care să țină piept întregului sezon de iarnă. Soluții concepute nu doar pentru a face față suprafețelor noroioase sau înzăpezite, ci și pentru a oferi performanțe maxime în condiții normale pe sol uscat, satisfăcând cerințele tehnice diferite în funcție de suprafață și de condițiile de utilizare.

 BKT_RIDEMAX_IT_697_M+S_3_b


RIDEMAX IT 697 (M+S)

Atât banda de rulare, cât și compusul au fost proiectate pentru a conserva caracteristicile anvelopei chiar și la temperaturi scăzute și pentru a asigura tracțiune și aderență pe teren umed, acoperit de zăpadă și alunecos.

Anvelopele Ridemax IT 697 (M+S) sunt soluția perfectă pentru operațiuni în condiții dificile tipice sezonului de iarnă. Aceasta este anvelopa radială BKT pentru tractoare, concepută să ofere performanțe maxime atât pe suprafețe noroioase și înzăpezite, cât și pe soluri uscate, adaptându-se astfel la diferitele nevoi ale subcontractorilor și fermierilor moderni.

 Foto 2 detaliu V1 BKT_RIDEMAX_IT_697_M+S_2_b


TRACȚIUNE ȘI ADERENȚĂ PE TEREN UMED ȘI ALUNECOS

Datorită inciziilor din banda de rulare și compusului special dezvoltat pentru a conserva caracteristicile anvelopei chiar și la cele mai scăzute temperaturi, anvelopa Ridemax IT 697 (M+S) garantează tracțiunea și aderența pe teren umed și alunecos, asigurând totodată confortul și stabilitatea la condus. De asemenea, garantează o aderență extraordinară pentru toate operațiunile pe drumuri înghețate și înzăpezite, fără a fi nevoie de lanțuri de zăpadă.

În prezent, sunt disponibile în 12 dimensiuni diferite.

Această anvelopă de iarnă este concepută pentru a asigura un ciclu de viață mai lung al produsului față de soluțiile echivalente. Testele efectuate de BKT arată că anvelopa Ridemax IT 697 (M+S) poate rula 4.000 de ore, comparativ cu 3.000 de ore în cazul unei anvelope standard pe puntea din spate.

 Foto 2 detaliu V2 BKT_RIDEMAX_IT_697_M+S_4_b

REZISTENȚĂ LA RULARE CU VITEZĂ MARE

Anvelopele Ridemax IT 697 (M+S) fac parte din gama RIDEMAX a brandului BKT, fiind concepute pentru operațiuni de transport cu tractoare și remorci, în agricultură și industrie. Gama a fost dezvoltată pentru a oferi stabilitate și la viteze ridicate, pentru a susține sarcini mari pentru a reduce ciclurile de transport și pentru a controla rezistența la rulare, consumând, astfel, mai puțin combustibil.

Foto1 BKT_RIDEMAX_IT_697_M+S_5_b


SOLUȚIILE INOVATOARE BKT

 

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovatoare ale BKT, menite a răspunde celor mai diverse nevoi ale utilizatorilor, includ mai mult de 2.700 de produse vândute în peste 160 de țări din întreaga lume.

 

un articol de

BKT

mai multe pe această temă www.bkt-tires.com

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →