Heder OROS SUN + CHOP pentru floarea-soarelui - Revista Ferma
2 minute de citit

Heder OROS SUN + CHOP pentru floarea-soarelui

heder OROS SUN + CHOP_b

Echipamentul este dotat cu un gratar special, amplasat pe cadrul din spate, si extensii laterale impotriva pierderilor care ar putea aparea in timpul recoltarii.

Indiferent de inaltimea de recoltat, tavile vibratoare, vor directiona materialul recoltat catre melcul de alimentare spre combina. Vibratia tavilor este facuta prin intermedul unor palpatoare (atasate de fundul tavilor) care urmaresc profilul unor came. Pe fiecare sectie de recoltat a echipamentului exista un singur lant pentru conducerea tulpinilor catre cutitul de taiere. Datorita coordonarii vitezei acestui lant si a vitezei de rotatie a cutitului, recoltarea se face in conditii optime.

heder OROS + CHOP detaliu_b

OROS SUN cu Tocator poate fi dotat optional cu dispozitive pentru protectia anvelopelor impotriva uzurii ce poate rezulta in urma interactiunii cu resturile de tulpina ce raman in pamant.

Inaltimea de recoltare si inaltimea tocatorului se pot regal din cabina combinei astfel incat sa avem cat mai putine resturi vegetale in combina si in acelasi timp, inaltimea de taiere a tulpinilor sa fi e minima si constanta. Tocatorul de resturi vegetale se afla amplasat in spatele echipamentului, astfel incat indiferent de inaltimea de recoltare, pierderile prin scuturare sa fi e evitate.

Inaltimea minima de recoltare: 65 cm

Inaltimea maxima de recoltare: 143 cm

OROS SUN+CHOP (1)_b

Tocatorul este actionat prin intermediul unor curele trapezoidale 3HB intarite cu fibre aramidice, a caror tensionare se face cu ajutorul unui intinzator cu arc. Datorita unghiului de taiere a tulpinilor, tocatorul  functioneaza in conditii optime pana la o inaltime maxima de 30cm fata de sol.

Cutitele tocatorului sunt tratate termic si sunt incarcate cu carburi de wolfram.

Turatia de tocare: 2000–2200 rpm.

Viteza optima de recoltare este de 6-7 km/h, viteza maxima de recoltare este de 10-11 km/h (in functie de conditiile din teren si latimea echipamentului de recoltat).

 

CONTACT:

 

Florian Constantinescu

Product Manager

+36 20 528 2452

+40 733 561 011

www.oros.hu

www.facebook.com/oroslinamar

www.youtube.com/oroslinamar

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →