Gavrilă Tuchiluş: Revista Ferma este un reper pentru noi! - Revista Ferma
2 minute de citit

Gavrilă Tuchiluş: Revista Ferma este un reper pentru noi!

„Presa agricolă este o sursă foarte bună de informare pentru orice fermier iar revista Ferma în mod special este un reper pentru noi, încă de la începuturile sale. Am colaborat foarte bine cu domnul Dănuţ Radiş, care a fost întotdeauna receptiv la propunerile noastre. Îmi amintesc că îl rugasem la un moment dat să apară şi o pagină despre meteo iar el agreat imediat această propunere. Am zis cândva că revista Ferma este o mini facultate pentru cei care fie se află la început de drum sau vor să-şi aprofundeze cunoştinţele despre agricultură. Ferma a ţinut întotdeauna pasul cu tot ceea ce este nou, cu inovaţiile care apar mereu pe piaţă, este o revistă completă şi complexă. Aveam la un moment dat nu mai puţin de zece abonamente la Ferma şi le mai împărţeam unuia şi altuia să mai citească, în special celor care s-au întors în ţară dorind să se apuce de agricultură.

Apreciez la maxim ceea ce face colectivul publicaţiei Ferma, în frunte cu domnul Dănuţ Radiş şi doamna Nicoleta Dragomir, dar nu pot să nu îi menţionez şi pe doamna Petronela Cotea Mihai şi pe Marian Muşat, care sunt corespondenţii voştri din regiunea Moldovei. Vă doresc tuturor multă sănătate şi să ajungeţi şi chiar să depăşiţi 3.000 de numere cu revista Ferma!”

Gavrila Tuchilus, director Agrimat Matca_b

Gavrilă Tuchiluş, administratorul societăţii Agrimat Matca

Abonează-te urmând link-ul sau sunând la nr. de telefon 0256.213.328 (luni-vineri între orele 8-16): https://www.revista-ferma.ro/abonamente

Cumpără revista online: https://issuu.com/revistaferma/docs/revista_ferma_nr._7_300_15-30_aprilie_2022


Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →