Fir întins la Facultatea de Zootehnie de la Iaşi - Revista Ferma
2 minute de citit

Fir întins la Facultatea de Zootehnie de la Iaşi

UPDATE: 

Avand în vedere faptul că pentru data de 26 mai se prognozeaza ploi, concursul de pescuit sportiv ”Cupa Facultății de Zootehnie ediția a II-a” a fost reprogramat pentru data de 4.07.2017.

La această activitate vor participa studenţi de la cele patru specializări ale facultăţii şi anume: ZOOTEHNIE, PISCICULTURĂ ŞI ACVACULTURĂ, CONTROLUL ŞI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE şi INGINERIE ŞI MANAGEMENT ÎN ALIMENTAŢIE PUBLICĂ ŞI AGROTURISM.
Se anunţă o întrecere interesantă, unde studenţii de la Piscicultură îşi vor putea arăta îndemânarea şi priceperea, iar studenţii de la celelalte specializări pasiunea pentru acest hobby.
La finalul concursului se vor acorda 4 premii: I, II, III şi premiul pentru cea mai mare captură.

Merituoşii, dar şi ceilalţi participanţi vor beneficia de premii acordate de sponsorii şi partenerii acestui concurs, şi anume: Avi-Top, Kosarom, DSM, Transgigel, PFA Adrian Simeanu, Agrojob Denmark, Asociaţia Profesională a Crescătorilor de Păsări pentru Carne şi Ouă din Judeţul Iaşi.

Alături de partenerul PISCICOLA BÂRCA şi sponsorii mai sus menţionaţi se vor afla Revista FERMA partener media principal şi partenerii media ai concursului: RADIO ROMÂNIA IAŞI, şi Cotidianul Regional EVENIMENTUL.

Concursul de pescuit sportiv ”CUPA FACULTĂŢII DE ZOOTEHNIE – ediţia a II-a” organizat de Facultatea de Zootehnie, a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Iaşi se v-a desfăşura în 26 mai 2017, ora 6 pe Lacul Bârca din localitatea Ciurbeşti, judeţul Iaşi.
Pe această cale organizatorii mulţumesc partenerilor şi sponsorilor şi urează concurenţilor ”fir întins”.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →