2 minute de citit

Evident cu fiecare balot

Fiecare lucrare este diferită. Iar fiecare perioadă de recoltat este supusă presiunii timpului, fie că vorbim de masa verde, fân sau paie. Însă, categoric, Fendt este alegerea pe care fermierii se pot baza.

 MEWI - ”Test the best!”_b

Experiență, inovație și fiabilitate

Cele două tipuri de prese de balotat cu cameră fixă, Fendt Rotana 130 F și 130 F Xtra, acoperă întreaga gamă de echipări și, în plus, sunt facile în exploatare: de la cea mai simplu echipată și fără cuțite, cu cerințe de putere de la tractor reduse, până la mașina 130 F Xtra pentru profesioniști.

Baloții cilindrici cu diametrul de 1,25 m, din paie, fân sau masă verde, sunt realizați ușor. Performanțe de top cu presa de balotat Fendt se obțin mai ales când aceasta este atașată unui Fendt Vario. Fie că este vorba despre setarea și controlul facil al presei prin intermediul sistemului ISOBUS, fie despre simpla atingere a unui buton din Varioterminal sau de confortul oferit de transmisia continuu variabilă Vario, tractoarele și presele de balotat Fendt formează o echipă imbatabilă.

Presa va fi expusă la târgul AgriPlanta, cei interesați putând să se înscrie la standul MEWI. Cei din alte zone ale țării, pot lua legătura cu reprezentantul zonal dintr-o filială MEWI. 

 

un articol realizat de

MEWI

mai multe pe această temă www.mewi.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →