Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN - Revista Ferma
5 minute de citit

Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN

Enorossi Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN

Enorossi este unul dintre cei mai importanți producători de implemente agricole din lume, cu accent pe furnizarea de soluții pentru prelucrarea fânului. Enorossi a depășit demult barierele Europei și este o prezență constantă pe piața Statelor Unite ale Americii de 35 de ani, un exemplu concret al performanțelor pe care le asigură implementele fabricate în Italia de mai bine de 70 de ani.
Producătorul italian s-a extins la nivel global și are subsidiare în Statele Unite ale Americii, China și Rusia. În România, UTILBEN este furnizor al produselor Enorossi, iar oferta include cositori, greble, prese de balotat și înfoliatoare, brațe de excavare, tocătoare de siloz și piese de schimb pentru acestea. Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de o gamă largă de produse Enorossi, condiții preferențiale de finanțare, suport tehnic de specialitate și piese de schimb pe stoc.

01 Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN

Cositori Enorossi

Compania românească UTILBEN are în portofoliu cositori Enorossi cu tambur, cu bară de cosire, cu discuri și cu condiționare. Așadar, o ofertă vastă care satisface toate nevoile fermierilor. Cositorile Enorossi cu tambur au o lățime de lucru cuprinsă între 165 de centimetri și 185 de centimetri. Cele cu bară de cosire sau lame au o lățime de lucru cuprinsă între 210 centimetri și 240 de centimetri. Cositorile Enorossi cu discuri sunt de două feluri: tractate sau frontale. Cele tractate au lățimi de lucru între 167 de centimetri și 320 de centimetri. Cele frontale au o lățime de lucru de 300 de centimetri. Cositorile Enorossi cu condiționare au și ele o lățime de lucru de 3 metri.

02 Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN

Greble Enorossi

UTILBEN are în ofertă greble Enorossi de adunat, de răvășit și de tip soare. Greblele Enorossi de adunat au o lățime de lucru ce pornește de la 320 de centimetri și se oprește la 610 centimetri, iar modelul Tracer vă asigură o lățime de lucru de 780 de centimetri. Demn de menționat, sunt greble Enorossi care îndeplinesc și funcția de adunat, și funcția de răvășit. Totuși, dacă aveți nevoie doar de o greblă de răvășit, UTILBEN vă recomandă modelul Enorossi Vortex, care are o lățime de lucru de 520 de centimetri. Greblele Enorossi de adunat de tip soare au o lățime de lucru cuprinsă între 480 de centimetri și 1.210 centimetri, respectiv modelul ERS 22 ST.

03 Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN

Prese de balotat Enorossi

Două modele de prese de balotat Enorossi sunt disponibile, în funcție de nevoile dumneavoastră: Enorossi Enopack 900 și Enorossi RB 120. Modelul Enopack 900 este destinat fermelor mici și mijlocii pentru că produce un balot pătrat dens și de mici dimensiuni. Enorossi Enopack 900 poate fi tractat și de autovehicule, deci poate fi transportat cu ușurință pe drumurile publice. Enorossi RB 120 este o presă de balotat ce poate fi folosită atât pentru fân uscat, cât și pentru furaj umed. Modelul RB 120 produce un balot rotund, cu o dimensiune de 120 de centimetri.

04 Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN

Tocătoare de siloz Enorossi

UTILBEN vă recomandă modelul Enorossi MG 100 dacă sunteți în căutarea unui tocător de siloz eficient și ușor de folosit. Acesta are 4 rotoare și 12 cuțite, iar lățimea de tăiere este de 150 de centimetri. Înălțimea de tăiere a tocătorului de siloz Enorossi MG 100 este cuprinsă între 10 și 30 de centimetri, în funcție de preferințele dumneavoastră. Acest echipament performant cântărește doar 850 de kilograme și necesită 50 de cai putere pentru a-și face treaba cu brio. Enorossi MG 100 are sistem de acționare cu lanț, ceea ce înseamnă că întreținerea este facilă.

05 Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN

Înfoliatoare de baloturi

Enorossi are două modele pentru fermierii din România: BW 100 EVO și BW 150 EVO. Ambele sunt folosite pentru înfolierea baloturilor rotunde, la dimensiunile 120 de centimetri pe 150 de centimetri. Greutatea maximă a balotului pe care o suportă este de 1.000 de kilograme, deci vă puteți face treaba fără griji. Atât Enorossi BW 100 EVO, cât și Enorossi BW 150 EVO înfoliază un balot în timp record și cu o precizie remarcabilă, astfel că rezultatul final este impecabil.

06 Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN

Pentru a descoperi oferta completă de echipamente Enorossi pentru prelucrarea fânului, accesați www.utilben.ro/brand/enorossi sau contactați un reprezentant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000.

UTILBEN Enorossi, echipamente de prelucrare a fânului fabricate în Italia și furnizate de UTILBEN
Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

UTILBEN
18 ani de experiență în industrie
4.000 de utilaje vândute
120 de angajați profesioniști
500 de furnizori parteneri
30.000 de produse pe website
100.000 followers pe social media

Servicii UTILBEN
Vânzare de utilaje noi și second-hand
Vânzare de atașamente
Vânzare de piese de schimb
Închiriere de utilaje
Rețea națională de service
Unități de service mobil
Finanțare achiziție
Consultanță de specialitate

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →