Dicor Land se extinde în vest și în sud - Revista Ferma
4 minute de citit

Dicor Land se extinde în vest și în sud

Dicorland Remetea_b

În plus, de anul acesta, Dicor Land oferă, prin divizia specializată, servicii complete pentru sisteme de irigații, ce includ consultanță, proiectare, execuție și echipamente de irigat. ”Înțelegem că accesul la utilaje și la piese de schimb trebuie să se facă imediat, astfel că ne asigurăm un stoc minim de peste 700 de utilaje în parcurile noastre din toată țara, gata pentru a fi livrate fermierilor”, a spus Daniel Aurică, director general Dicor Land, la inaugurarea punctului de lucru din județul Timiș.

DANIEL-AURICA_b

Daniel Aurică

 

DEALER DE TOP MASCHIO GASPARDO, LEMKEN, OLIMAC

”În zona de irigații suntem unic importator și distribuitor în România pentru producătorul italian Irtec, iar pentru ceilalți mari producători din portofoliu, Maschio Gaspardo, Lemken, Olimac, Pronar, suntem dealerul principal ca număr de unități distribuite în România”, ne-a spus Silviu Pricop, director comercial Dicor Land.

Din portofoliul extins Dicor Land fac parte și producătorul bulgar Madara, producătorul Rolmaco din Polonia și producătorul român Tehnofavorit, exclusiv pentru mașinile de stropit.

Anul viitor, cu siguranță vor apărea noi branduri în portofoliul Dicor Holding, ne-a mai spus directorul comercial al Dicor Land.

Silviu Pricop_b

Silviu Pricop

 

UN NOU CONCEPT DE MAGAZIN DICOR PARTS…


Magazinul Dicor Parts de la Remetea Mare, județul Timiș, este primul deschis împreună de Dicor Land și de Kramp și aduce un concept nou de magazin de piese de schimb și accesorii, în care se găsește absolut orice este nevoie în curtea unui fermier sau a unui gospodar, de la piese și accesorii pentru tractoare și utilaje pentru prelucrarea solului sau creșterea animalelor, până la uleiuri, unelte, îmbrăcăminte, jucării. ”E un concept diferit față de magazinele de piese de schimb agricole, pentru că se adresează nu doar fermierilor, ci și gospodăriilor mici sau mari, fermierilor din sectorul zootehnic și oamenilor care au nevoie de articole de bricolaj sau de grădinărit”, a explicat Silviu Pricop.

DICOR REMETEA TIMIS 1_b


… CU PESTE 10.000 DE REPERE INDIVIDUALE


Caracteristicile principale ale acestui concept sunt ”diversitate, disponibilitate și preț corect raportat la calitate”, a subliniat Mihai Georgescu, director comercial Kramp pentru România și Bulgaria.

Compania olandeză Kramp, prezentă pe piață de 70 de ani, a introdus acest concept de magazin în România anul trecut, împreună cu parteneri din mai multe zone ale țării. În toată Europa sunt peste 400 de magazine ”Powered by Kramp”.

Pe lângă produsele comercializate sub mărcile proprii – Kramp, Farma și GoPart -, în portofoliul partenerilor cu care Kramp a dezvoltat acest concept de magazin sunt disponibile peste jumătate de milion de articole unice.

Magazinul de la Remetea Mare din județul Timiș are peste 10.000 de repere individuale, piese originale și articole, atât de la Kramp și partenerii Kramp, cât și de la partenerii din portofoliul Dicor Land.

DICOR REMETEA TIMIS 2_b


SISTEME DE IRIGAȚII, DE LA PROIECTARE LA EXECUȚIE


Ca noutate, de anul acesta, pe lângă sistemele de irigat pe care le vinde – cu tamburi și motopompe, cu pivoți liniare și tip hipodrom și sisteme de irigații prin picurare, Dicor Land le oferă fermierilor soluții complete pentru sisteme de irigații, de la servicii de proiectare până la execuție. ”Până acum furnizam doar echipamente, acum putem face și partea de lucrări pregătitoare și execuție. Am înființat încă de anul trecut o divizie specială – Dicor Agro Solutions, care se ocupă exclusiv cu proiectarea de sisteme de irigații. În ultimele doi ani am investit mult în partea operațională și în service și avem o echipă tehnică formată din 60 de oameni – de la proiectanți, ingineri, electricieni, montatori – care se pot ocupa de aceste lucrări”, ne-a declarat Silviu Pricop.

Codreanu, manager vanzari Dicor Land zona de vest_b

Horia Codreanu, manager vânzări Dicor Land zona de vest

 

NOU PUNCT DE LUCRU ÎN JUD. OLT


Pe lângă sediul din județul Galați (Braniștea) și punctele de lucru din județele Iași (Podul Iloaiei), Ialomița (Bucu) și Timiș (Remetea Mare), Dicor Land va avea, din această vară, un punct de lucru, parc de utilaje și un magazin de piese de schimb și în județul Olt, la Piatra Olt, în apropiere de Slatina.

 

un articol de

VIOLETA MÂȚ

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →