3 minute de citit

Dicor Land oferă garanție extinsă pentru o perioadă de 1 an, 2 ani sau 3 ani!

garantie extinsa Dicor Land_b
Garanția Extinsă se acordă pentru o perioadă de 1 an, 2 ani sau 3 ani, în funcție de solicitările fermierilor. 

Prin acest nou serviciu, Dicor Land asigură fermierii că utilajele și echipamentele comercializate de companie sunt de bună calitate și, întreținute corespunzător, se reduc semnificativ costurile de reparații sau costurile pentru achiziția a unor alte utilaje în locul celor stricate sau deteriorate.

De asemenea, Dicor Land se asigură astfel că dezvoltă relații de parteneriat pe termen lung cu partenerii fermieri, relații bazate pe încredere reciprocă asigurând asistență tehnică și de service permanentă pentru utilajele care beneficiază de Garanție Extinsă.

Silviu Pricop_Director Comercial Dicor Land_b
„Acest nou program va asigura fermierilor utilaje funcționale pe tot parcursul executării lucrărilor agricole, o perioadă de timp îndelungată, an de an, în funcție de numărul de ani pentru care fermierul  va opta în achiziția garanției extinse. Utilajele comercializate de Dicor Land sunt utilajele care răspund nevoilor fermierilor perioade îndelungate de timp. Ne dorim ca acestea să aibă o viață mai lungă și să asigure fermierilor lucrări de calitate și după ce expiră garanția oferită de producător. Credem în parteneriate de durată cu fermierii și ne dorim să îi susținem în mentenanța utilajelor și echipamentelor agricole.” – Silviu Pricop – Director Comercial

Prin acest serviciu de Garanție extinsă, Dicor Land asigură eficiența financiară a fermelor în ceea ce privește achiziția de utilaje și echipamente agricole.

 

Despre Dicor Land

 

Dicor Land este furnizorul de utilaje și echipamente agricole, piese de schimb, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură.

Dicor Land se remarcă prin deosebita seriozitate și dedicare pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul agricol. Compania Dicor Land a dezvoltat în această perioadă, un model de afacere propriu, pornind de la cerințele și exigențele clienților săi.

La Galați, Dicor Land vă așteaptă în cel mai mare parc de utilaje agricole, întins pe o suprafață de 25.000 mp, cu peste 600 de utilaje noi, în stoc. Motivația lucrului bine făcut, dar și dorința companiei de a fi aproape de fermieri, au făcut ca Dicor Land să deschidă alte două parcuri de utilaje la Iași – Podu Iloaiei și la Slobozia – Bucu, parcuri care să asigure agricultorilor echipamentele și piesele de schimb necesare, cu livrare imediată.

Produsele de înaltă calitate, rapiditatea în ofertare și livrare, dar și consilierea gratuită pe care o oferă clienților printr-un personal tânăr, dinamic și profesionist, au facut din compania Dicor Land unul dintre cei mai importanți parteneri pentru fermierii care își doresc o soluție aplicată pentru dezvoltarea afacerii.

Dicor Parts divizia piese de schimb Dicor Land – importator și distribuitor de piese de schimb, accesorii și consumabile pentru toate tipurile de utilaje și brand-uri: tractoare, semănători, scarificatoare, pluguri, combinatoare, atomizoare, prese de baloți, sisteme de irigații etc.

*** Dicor Land are încheiate parteneriate cu furnizori de servicii financiare ce garantează clienților termene și condiții extrem de atractive: BNP Paribas, Unicredit Leasing, Trust Leasing, OTP Bank.

*** Partenerii Dicor Land pentru achiziția de utilaje agricole noi sunt: Maschio Gaspardo, Irtec, LEMKEN, Olimac, Madara, Pronar.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →