5 minute de citit

Deutz Fahr seria 7 TTV, mereu cu un pas în față

Noua serie 7 TTV de tractoare Deutz-Fahr reprezintă cea mai recentă evoluție tehnologică a unei serii de tractoare care de la lansare a devenit un punct de referință. Modelele 7250 TTV și 7250 TTV HD oferă un confort și mai mare, o forță de tracțiune ridicată asociată cu cea mai mare eficiență datorată noii transmisii SDF TTV Compound. De asemenea, se remarcă datorită calității sale ridicate, fiabilității extreme și a costului redus de funcționare cu un interval de înlocuire a uleiului de motor crescut la 1000 de ore, în timp ce cel al transmisiei a fost mărit la 2000 de ore.

Series 7 TTV_7250_Field_A9521 (2)_b


DEUTZ: FIABILITATE, PUTERE ȘI EFICIENȚĂ

Motorul DEUTZ TCD 6.1 Stage V oferă acum până la 247 CP și un cuplu maxim de 1072 Nm. Cu noua transmisie SDF TTV COMPOUND, seria 7 TTV oferă performanțe de tracțiune uimitoare, cea mai mare accelerație în timp atingând 60 km/h la mai puțin de 1800 rpm (40 km/h la mai puțin de 1200 rpm). Noua transmisie este echipată cu funcția PowerZero și cu binecunoscutul PowerShuttle, care permite operatorului să modifice modul de schimbare a direcției. Transmisia TTV a stabilit un nou reper în ceea ce privește eficiența și fiabilitatea. Acestea oferă combinația perfectă a două unități hidrostatice extrem de eficiente asociate cu componente mecanice optimizate. Noul sistem de propulsie garantează o rezistență extremă printr-un flux mecanic ridicat de putere în condiții tipice de lucru la viteze mici, precum și la viteze mari.

Anvelopele din spate cu diametru mai mare (2,05 m) sunt acum disponibile pentru noua serie 7 TTV de tractoare Deutz Fahr, iar sarcina utilă a fost mărită până la 6,5 t. Desigur, este disponibilă o suspensie inteligentă pe puntea față, precum și frânele cu discuri uscate, care îmbunătățesc semnificativ siguranța rutieră. Datorită anvelopelor față 600/65R30 și a noului aspect al punții față, raza de viraj a fost redusă cu aproape un metru.

Foto 4 Series 7 TTV_7250_Field_A6266_b

Noua capotă care coboară și mai mult, împreună cu cabina ridicată, duc la o vizibilitate mai bună și permit operatorului să aibă întotdeauna un control perfect asupra utilajelor agricole atașate.

Ridicătorul frontal cu o capacitate de 5450 kg poate fi cuplat cu priza de de putere frontală Dual Speed, care oferă operatorului o schimbare a vitezei prizei de la 1000 la 1000 ECO în InfoCentrePro. Turațiile economice ale prizei, desigur, sunt disponibile și în spate și permit operatorului să lucreze la turații reduse ale motorului, oferind avantaje clare în ceea ce privește consumul și reducerea uzurii.

 Foto 2 Series 7 TTV_7250_Field_A9154_b


TOATĂ CAPACITATEA DE CARE AVEȚI NEVOIE

Sistemul hidraulic al noilor tractoare Deutz Fahr seria 7 TTV oferă soluții premium de înaltă tehnologie. Circuitul hidraulic este independent de circuitul de ungere a transmisiei, în timp ce pompa cu senzor de încărcare (Load Sensing) este disponibilă cu 3 debite diferite cu până la 210 l/min. Datorită noului sistem hidraulic CleanOil, există o capacitate de ulei de înlocuire de 90 de litri. În plus, toate distribuitoarele hidraulice sunt controlate electronic, adică pot fi programate și controlate pe rând. Cuplajele Power Beyond cu fitinguri plate noi sunt disponibile la cerere. Capacitatea de ridicare spate este de 10.000 kg (11.100 kg pentru versiunea HD), iar tiranții laterali sunt prevăzuți cu stabilizatoare hidraulice sau automate. Poziția tiranților inferiori în transport permit cuplarea ușoară a remorcilor. Noul tractor Deutz Fahr seria 7 TTV este, de asemenea, pregătit pentru TIM (Tractor Implement Management – comunicarea bidirecțională între tractor și utilajele agricole).

Un adevărat tractor cu încărcător frontal. Pentru prima dată în această gamă de putere, inginerii Deutz Fahr au dezvoltat pentru noua serie 7 TTV un încărcător frontal ușor și un kit de montare rapidă. Împreună cu încărcătorul frontal Profiline FZ80.1, personalizat pentru acest tractor, noua serie 7 TTV devine un adevărat tractor cu încărcător frontal (înălțime de ridicare mai mare de 4,5 m și o capacitate de ridicare de 3.770 daN).

 

CONFORT LA UN ALT NIVEL

Cabina MaxiVision reînnoită este și mai frumoasă și mai ergonomică. Poate fi echipată cu o suspensie pneumatică îmbunătățită, un suport practic pentru instalarea unor monitoare suplimentare, precum și un scaun pneumatic care se poate roti până la 23o și oferă un sistem de climatizare activ.

Pentru o precizie de lucru maximă, este disponibilă noua antenă de satelit SR20 GNSS RTK. De asemenea, se evidențiază funcția Auto-Turn, care permite tractorului să se întoarcă automat la capăt de teren, fără intervenția operatorului.

Foto 3 Series 7 TTV_Studio_Cabin_N6A9496_b

IMonitor3 permite controlul tuturor funcțiilor tractoarelor din seria 7 TTV, prezintă terminale virtuale ISOBUS, permite schimbul de date cu Agrirouter și afișează imagini de la patru camere. Noua sa interfață este și mai intuitivă și are noi funcții suplimentare utile. Prin XTEND, iMonitor permite ca ecranul să fie proiectat fără fir pe tablete externe. Aceasta oferă operatorului posibilitatea de a avea o imagine de ansamblu mai bună, de exemplu, a sistemului de ghidare, precum și permite efectuarea comodă a reglajelor utilajelor agricole atașate din afara cabinei în timp ce utilizează ISOBUS UT pe tabletă.

Noua serie 7 TTV oferă standard, de asemenea, un pachet de gestionare a datelor și SDF Fleet Management gratuit pentru primul an. Acest lucru permite, de asemenea, diagnosticare de la distanță, pentru a îmbunătăți fluxul de comunicații între dealer și operator.

 Foto 1 Series 7_7250 TTV HD_Stage V_Field_A6071_CMYK_b

Utilajele agricole Deutz Fahr sunt comercializate în România de către NHR Agropartners, importator de utilaje agricole de înaltă calitate. 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →