Designul Tractorul New Holland pe metan, apreciat la cel mai înalt nivel - Revista Ferma
2 minute de citit

Designul Tractorul New Holland pe metan, apreciat la cel mai înalt nivel

Premiile Good Design sunt oferite de Chicago Athenaeum şi reprezintă o emblemă prestigioasă pentru calitatea designului unui produs. Good Design Award recunoaşte „cele mai inovatoare şi de ultimă generaţie” modelele industriale, de produs şi grafică realizate pe plan mondial.

New_Holland-Concept_Tractor-Metan-01_bRezultat al colaborării studiourilor de design New Holland din Torino, Modena şi Chicago, tractorul pe metan despre care noi am scris în paginile revistelor Ferma şi Utilaje Agricole (puteţi afla mai multe accesând acest link), a fost unul dintre modelele de produse selectate de juriu dintr-un număr record de aplicaţii din partea celor mai importanţi producători din lume şi a firmelor de design industrial şi grafic din peste 47 de ţări. În calitate de câştigător al acestui premiu, tractorul revoluţionar conceput de New Holland va fi prezentat în ediţia 2018-2019 a Anuarului Good Design.

„Acest premiu prestigios recunoaşte abordarea inovatoare şi de pionierat a New Holland în designul futurist, inclusiv folosirea materialelor tehnologice avansate pentru a îmbunătăţi mediul de operare şi vizibilitatea maximă din interiorul cabinei”, a declarat Carlo Lambro, preşedintele companiei New Holland.

New Holland a reimaginat practic design-ul unui tractor, cu linii graţioase şi elemente de stil iconice. A îmbunătăţit ergonomia, tehnologia şi conectivitatea de la bord, pentru a face viaţa fermierului şi mai uşoară, mai confortabilă, mai eficientă şi mai productivă. Acest tractor promite să asigure o independenţă energetică totală, prin utilizarea de combustibil ce poate fi produs chiar în fermă, pe baza gunoiului de grajd, a reziduurilor vegetale sau chiar a deşeurilor alimentare. Este la fel de performant şi fiabil ca echivalentul său diesel, dar cu un cost de funcţionare redus cu 30%!

După cum ne-au asigurat reprezentanţii New Holland în timpul vizitei pe care am efectuat-o în martie 2018 la centrul de producţie Basildon din Marea Britanie, tractorul cu alimentare pe gaz metan ar urma să intre în producţia de serie în anul 2021.

New_Holland-Concept_Tractor-Metan-03_b

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →