4 minute de citit

Demo Tour Steyr la Mecanica Ceahlău

Pe 25 septembrie a.c., la ferma Tehnoind din Ghigoiești – Neamţ, cei peste 100 de fermieri prezenţi la eveniment au avut posibilitatea să afle despre cele mai recente inovaţii tehnologice în ceea ce priveşte gama de tractoare STEYR şi să le vadă la lucru împreună cu utilajele Mecanica Ceahlău, putând ulterior să facă drive test cu oricare dintre cele 12 tractoare prezentate.

mecanica ch 1 (1)_b 

 

Ce reprezintă anul 2021 pentru Mecanica Ceahlău?

„Reprezintă 100 de ani de activitate, 100 de ani de tradiție, 100 de ani de cercetare și inovare. La Mecanica Ceahlău realizăm toată gama de utilaje necesară tuturor categoriilor de fermieri. Utilajele sunt realizate în concept 100% românesc în fabrica de la Piatra Neamț. Ne mândrim cu experiența de 100 de ani și suntem preocupaţi permanent de modernizarea produselor din portofoliu astfel încât să răspundem constant cerințelor agriculturii moderne din România și nu numai“.

 

Tehnică de top în demonstraţii

Utilajele testate la Ghigoieşti au fost cele pentru pregătirea terenului în vederea semănatului: plugul Ceres cu 3 trupiţe, scarificatorul greuMAS5 şi scarificatorul uşor HADES 7, ambele testate direct în mirişte. Seria de demonstraţii a continuat cu grapa cu discuri independente şi lăţimea de lucru de 4 metri – MAGNUM 4 atât în arătură, cât şi în mirişte, gama de combinatoare SOLARIS – de 4 metri purtat şi de 5 metri tractat, precum şi combinatorul VM 4.2, iar cei prezenţi la eveniment au apreciat în mod deosebit fiabilitatea echipamentelor testate şi capacitatea acestora de a performa la nivel înalt, chiar şi în condiţiile grele ale unui sol rezistent.

mecanica ch 2 (1)_b

Pe lângă acestea, au intrat la lucru şi cele mai noi modele de semănători lansate de companie, astfel: semănătorile de plante prăşitoare pe 6 rânduri – SAFIR 6 şi PHOENIX 6, precum şi semănătoarea de păioaseSUP400 DIAMANT.

Pe lângă utilajele care au participat la lucru în teren, fermierii au avut ocazia să studieze remorca de 6 tone realizată în colaborare cu partenerul nostru italian Bellucci&Rossini, maşina de erbicidat PRIMA cu capacitate de 2000 litri şi rampe de 18 metri, precum şi cel mai nou produs din portofoliu lansat anul acesta – tamburul de irigat RUBIN 350.

 VEZI AICI VIDEO de la DEMO!

Flota de tractoare STEYR

Flota de tractoare STEYR prezentă la testare a cuprins 12 modele din toată gama de puteri, începând de la 75 CP şi până la 300 CP. Expert CVT şi Impuls CVT au constituit elementele cheie ale prezentării, fiind cele mai noi modele lansate de producătorul austriac, ambele fiind echipate standard cu transmisia variabilă continuă STEYR CVT, care asigură o deplasare continuă şi permite turaţia motorului să funcţioneze independent de turaţia înainte şi invers, acest lucru aducând câştiguri considerabile în ceea ce priveşte consumul de combustibil şi, prin urmare, îi ajută pe utilizatori să minimizeze costurile de producţie şi să maximizeze marjele.

image003_b

“Compania are deja numeroşi clienţi care sunt foarte mulţumiţi de tractoarele STEYR, pe care le operează atât împreună cu utilajele noastre şi nu numai, şi sunt convinşi că STEYR este cea mai bună alegere, iar Mecanica Ceahlău este partenerul pe care se pot baza”.

 image001_b

PESTE 35 DE PRODUSE PROPRII

Mecanica Ceahlău deţine în prezent showroom-uri proprii în Giarmata (Timiş), Iernut (judeţul Mureş), Brăila şi Piatra Neamţ, urmând să mai deschidă şi altele în următoarea perioadă, peste 35 de produse proprii în portofoliu, o reţea naţională de parteneri, echipă de vânzări foarte bine pregătită şi servicii post vânzare de calitate.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →