2 minute de citit

Demo Show Optigep: Recoltare floarea-soarelui cu hederele OptiSun

Demo Show Optigep cu hederul de recoltat floarea-soarelui OptiSun 26 august_b
Scopul acţiunii este de a face cunoscut fermierilor din zonă acest tip de heder. „Îl vom testa în toate modurile de lucru posibile, pentru a evidenţia caracteristicile şi calitatea acestui produs. Dorim să arătăm fermierilor din zonă cât de performant este acest echipament. Cu atât mai mult cu cât anul acesta ne-am confruntat cu o secetă cumplită, care a pus în mare dificultate culturile agricole”, ne-a declarat Nicolai Grajdian.

În pofida condiţiilor cu totul speciale întâlnite sezonul acesta, hederele Optigep au capacitatea de a reduce pierderile la recoltat. „Chiar dacă floarea este de talie mică sau culcată la pământ, cu hederul Optigep recoltarea se face totuşi în condiţii bune”, susţine reprezentanul Optigep pentru România şi Republica Moldova.

Adaptate pentru a fi utilizate pe orice model de combină, hederele de recoltat floarea-soarelui OptiSun sunt recunoscute pentru randamentul mare de lucru, cu pierderi reduse, întreţinerea minimă şi costurile scăzute de exploatare, printre altele.

Accesează locația exactă a evenimentului prin:

Google Maps: https://goo.gl/maps/Z8kJ6n4CeqPw88QZ7

 

Pentru mai multe informații contactați reprezentanții Optigep:
(0757) 145 186
Nicolai Grajdian, reprezentant Optigep pentru România şi Republica Moldova Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →