Dacă e aprilie, lumea agricolă vine la AGRARIA! - Revista Ferma
5 minute de citit

Dacă e aprilie, lumea agricolă vine la AGRARIA!

Dedicăm în întregime sfârşitul de săptămână vizitării târgului! Experienţa ne-a arătat că DUMINICA se înregistrează un număr mare de fermieri dornici să ajungă la AGRARIA. Dar şi luni veţi avea ce vedea în expoziţie

Te înscrii online AICI https://xtag-event.com/agraria2023/ și primești pe email biletul de intrare GRATUIT sub forma unui cod QR. E simplu și rapid!

AGRARIA 2023_b


DE CE DE VINERI PÂNĂ LUNI?

 

Cea de-a patra zi a ediţiei 2023 se va desfăşura sub semnul „Agraria SPECIAL”, un program interesant pentru cei care îşi vor petrece ziua alături de noi. 

Dorim să aducem cât mai multe noutăţi mai aproape de fermieri, să promovăm calitatea şi să învăţăm lucruri şi te surprindem cu AGRARIA on TOUR, un concept marca DLG Intermarketing, care va reuni evenimente inedite în fermă. Prima acţiune: 16 martie 2023, în Transilvania, la FERMA CU OMENIE, având alături un partener de renume, MSD Animal Health.
Urmăriţi-ne pe pagina noastră de facebook pentru mai multe informaţii despre ”Agraria SPECIAL” şi AGRARIA on TOUR.

 

CUM A FOST LA AGRARIA 2022?

 

Ediţia de anul trecut a stat sub semnul REVEDERII, după doi ani în care pandemia de Covid-19 a făcut imposibilă organizarea evenimentelor cu public. Şi a fost pe măsura aşteptărilor, Agraria fiind primul mare târg la care vizitatorii au avut ocazia să participe, iar companiile din agribusiness să revină cu noutăţile momentului în materie de tehnică, tehnologii şi servicii pentru agricultură.

 CORINA MARES, Managing Partner DLG InterMarketing_b

„Ediţia cu numărul 26 a stat sub semnul REVEDERII, după doi ani în care lumea agricolă a fost privată de expoziţii. Este şi motivul pentru care la Agraria am încercat să aducem un concept dinamic şi familiar în acelaşi timp, un spaţiu în care OAMENII să se regăsească, să comunice, să schimbe opinii şi să aibă ce vedea.” CORINA MAREŞ, Managing Partner DLG InterMarketing

 

EVENIMENTE ÎN PREMIERĂ LA ZOOTEHNICA SHOW

 

Devenit deja tradiţie ZOOTEHNICA Show a beneficiat în 2022 de un program complex.

Asociaţia Crescătorilor de Ovine “Păstorul Crişana” Arad a prezentat animale de reproducție versus animale de producție, precum şi programul de ameliorare al rasei în cadrul conferinţei “Țurcana – legendă și tradiție, evoluție și competiție”.

O demonstraţie de instruire a personalului care bonitează ovinele pentru lână, dezvoltare corporală și lapte a fost organizată de către Asociația Crescătorilor de Ovine Dacia.

Partener tradiţional, Asociația Aberdeen Angus România a prezentat exemplare de top din rasa Angus. Promotor al educaţiei în zootehnie, asociaţia s-a alăturat DLG INTERMARKETING în iniţiativa “Ora de Zootehnie”, proiect care se derulează în online şi va avea loc şi în format fizic şi care abordează tematici cum ar fi prevenţie sanitar- veterinară, nutriţie şi managementul păşunilor, genetică, reproducţie, consultanţă si fonduri.

Alături de fermieri Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțată Românească tip Simmental – ACVBR Sim, care, pe lângă exemplarele de bovine expuse în cadrul expoziţiei, a încântat vizitatorii cu un extraordinar show culinar, în prim plan fiind carnea de Bălţată Românească.

Agraria 2022 drona_b


LAVINIA, MISS AGRARIA 2022


Cea mai frumoasă Bălţată a expoziţiei a fost desemnată vaca Lavinia. MISS AGRARIA Bălţata Românească 2022 din Cooperativa Someș Arieș a fost premiată de partenerul oficial al Zootehnica Show: „Purina Furaje” cu furaje pentru un an!

Miss Baltata_b


CONFERINŢELE AGRARIA


Printre evenimentele organizate în cadrul expoziţiei amintim:

Creşterea bubalinelor în România” – organizator Asociaţia Crescătorilor de Bivoli din Transilvania şi Lactate Someşene Dej, cu scopul de a oferi o perspectivă reală asupra situaţiei actuale a bivolului românesc.

„Mamitele în fermele de lapte” organizată de Servicii Publice S.A. şi MSD Animal Health.

Cooperarea şi asocierea în cooperative, întâlnire organizată de Egis România.

“Practicile agricole sustenabile” – un schimb de experienţă şi networking Austria – România organizat de Austrian Agricultural Cluster și Advantage Austria Bucharest.

•  „Educaţie în sprijinul agriculturii viitorului”, un subiect de actualitate adus în primplan de USAMV Cluj-Napoca, Facultatea de Agricultură şi ASAS – Filiala Cluj.

•  „Ziua fermierului montan”, eveniment cu tradiţie, în organizarea Federaţiei Agricultorilor de Munte Dorna.

 zootehnica show_b


TRACTOR SI TRACTORIST


Doar la Agraria vizitatorii îşi pot testa îndemânarea în manevrarea tractorului! La ediţia 2022, în secţiunea dedicată pentru „Tractor şi Tractorist” doritorii au avut la dispoziţie 6 modele de tractoare.

 

AGRARIA 2022, EDIŢIE RECORD!


28.300 de vizitatori au trecut pragul celei de-a 26-a ediţii Agraria în perioada 5-8 mai 2022, la Jucu.

Peste 250 de expozanţi şi co-expozanţi din 23 de ţări au expus noutăţi.

Agraria intrare_b

 

un articol de

DLG INTERMARKETING

mai multe pe această temă

https://www.dlg-intermarketing.ro/

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →