CUVÂNTUL DE ORDINE: VERSATILITATE. AVANTAJELE UNEI SOLUȚII HIBRIDE DE LA BKT - Revista Ferma
4 minute de citit

CUVÂNTUL DE ORDINE: VERSATILITATE. AVANTAJELE UNEI SOLUȚII HIBRIDE DE LA BKT

BKT_RIDEMAX_IT_697_M+S_b

Seregno (Italia), 14 decembrie 2022 – Prin definiție, hibrid se referă la produsul unei combinații de două elemente diferite, un concept care ne influențează viața din ce în ce mai puternic.

Imaginați-vă un fermier care lucrează majoritar cu un tractor și care trebuie să efectueze transferuri pe distanțe mari pe șosea, dar și operațiuni pe câmp. Pentru performanță maximă în ambele situații, ar fi problematic și laborios să înlocuiască vehiculul sau anvelopele de fiecare dată când se schimbă suprafața.

Ideea unui produs hibrid derivă din acest tip de situație. Este un răspuns la nevoile fermierilor de a utiliza o anvelopă versatilă atât pe câmp, cât și pe șosea, durabilă și compatibilă cu diferite tipuri de suprafețe și care oferă o tracțiune superioară, capacitate ridicată de încărcare și durabilitate excelentă.

 

O nevoie provocatoare pe care BKT are capacitatea să o îndeplinească.

Cum? Există anvelope hibride care combină performanța și calitățile a două tipuri diferite de anvelope, scoțând în evidență tot ce este mai bun din ambele, prin asocierea unui model industrial de bandă de rulare în centru și a unui model agricol de bandă de rulare pe exterior. Aceste anvelope îi oferă utilizatorului opțiunea de a alege diferite presiuni în funcție de suprafață. De exemplu, ele pot fi utilizate la presiune mai mică pentru a crea o suprafață de contact mai mare pe sol, reducând astfel compactarea solului pe câmp și uzura anvelopelor pe șosea și facilitând condusul pe terenuri mai moi.

Dar asta nu este totul: Versatilitatea nu se rezumă la compatibilitatea cu tipuri de teren diferite, ci și la condiții meteorologice diferite. În mod cert, zăpada nu reprezintă o problemă pentru anvelopele hibrid BKT; datorită aderenței crescute a benzii de rulare și capacității de tracțiune, ele sunt folosite adesea pentru îndepărtarea zăpezii și aplicații în condiții de iarnă.

Pentru toate aceste situații, sunt perfecte anvelopele RIDEMAX IT 696 și RIDEMAX IT 697 (M+S) de la BKT. Stabile, robuste și ideale pentru performanță maximă chiar și la temperaturi scăzute, ele reprezintă soluția perfectă pentru fermieri și contractori în sezonul de iarnă. Aceste anvelope asigură o capacitate de încărcare extraordinară pe suprafețe diferite, rezistență redusă la rulare pentru economie de combustibil sporită și durabilitate excelentă.

BKT_RIDEMAX_IT_696_b

 RIDEMAX IT 696 

Cu precădere, anvelopele RIDEMAX IT 697 (M+S), care asigură o tracțiune crescută și o aderență îmbunătățită datorită modelului cu bandă de rulare cu blocuri sunt perfecte pentru operațiuni pe suprafețe uscate sau pe suprafețe acoperite cu zăpadă, gheață, umezeală și noroi, fără să fie necesare lanțuri de zăpadă.

 BKT_RIDEMAX_IT_697_MS_b

RIDEMAX IT 697

Astfel, versatilitatea este cuvântul de ordine atunci când ne referim la anvelopele hibride; așteptăm cu nerăbdare următoarele noutăți de la BKT în această direcție, pentru alte îmbunătățiri în acest sector vast aflat în permanentă evoluție.

 

Despre BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Balkrishna Industries Ltd. (BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovatoare de la BKT sunt proiectate pentru exigențele oricărui tip de utilizator și includ peste 3.200 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din toată lumea. Vizitați site-ul web www.bkt-tires.com pentru mai multe informații.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →